Ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για έβδομη σεζόν το Black Mirror στο Netflix
TV

Ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για έβδομη σεζόν το Black Mirror στο Netflix

H παραγωγή για τα νέα επεισόδια του Black Mirror θα ξεκινήσει σύντομα με στόχο να δούμε τα νέα επεισόδια στο τέλος του 2024.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φανατικούς του Black Mirror, αφού όπως αποκάλυψε το Variety, η σειρά ανανεώθηκε και θα επιστρέψει στο Netflix για έβδομη σεζόν. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ήταν δεδομένο, αφού το Netflix δεν συνηθίζει να αφήνει τις σειρές του να φτάνουν τόσο μακριά, ενώ και το κόστος της παραγωγής είναι μεγάλο.

Βέβαια, το Black Mirror είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού ξεκίνησε με άλλο σπίτι (Channel 4) και μετακόμισε στην πλατφόρμα το 2016 με την 3η του σεζόν. Οι πληροφορίες λένε ότι η παραγωγή για τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό και προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για καστ και αριθμό επεισοδίων.

Η 6η σεζόν της σειράς είχε πέντε επεισόδια και έκανε πρεμιέρα πριν μερικούς μήνες, τέσσερα χρόνια μετά την πέμπτη σεζόν που είχε μόνο τρία επεισόδια. Η αλήθεια είναι, ότι όσο περνάνε τα χρόνια και ειδικά στην δυστοπική πραγματικότητα που βρισκόμαστε, το ζοφερό περιβάλλον που περιέγραφε το Black Mirror στα πρώτα του χρόνια δεν μοιάζει και τόσο διαφορετικό από την καθημερινότητα μας.

Αυτές είναι οι περιγραφές των πιο πρόσφατων επεισοδιών και το trailer τους σε περίπτωση που δεν τα έχετε δει ακόμα.

JOAN IS AWFUL

Μια απλή, καθημερινή γυναίκα μένει έκπληκτη όταν ανακαλύπτει ότι μια παγκόσμια streaming πλατφόρμα προβάλλει μια δραματική τηλεοπτική της ζωής της — στην οποία την υποδύεται η Σάλμα Χάγιεκ!

LOCH HENRY

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε μια ήσυχη πόλη της Σκωτίας για να αρχίσει να δουλεύει σε ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση – αλλά έλκεται από μια τοπική ιστορία που περιλαμβάνει συγκλονιστικά γεγονότα του παρελθόντος.

BEYOND THE SEA

Σε ένα εναλλακτικό 1969, δύο άνδρες σε μια επικίνδυνη αποστολή υψηλής τεχνολογίας παλεύουν με τις συνέπειες μιας ασύλληπτης τραγωδίας.

BEYOND THE SEA

Μια ταραγμένη στάρλετ καταδιώκεται από εισβολείς παπαράτσι, ενώ αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενός περιστατικού εγκατάλειψης θύματος σε τροχαίο.

DEMON 79

Βόρεια Αγγλία, 1979. Μια ταπεινή βοηθός πωλήσεων είναι αναγκασμένη να κάνει τρομερές πράξεις για να αποτρέψει μια μεγάλη καταστροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.