Ανακοινώθηκε spin-off του Suicide Squad με τον John Cena για το ΗΒΟ Max δια χειρός James Gunn!
TV

Ανακοινώθηκε spin-off του Suicide Squad με τον John Cena για το ΗΒΟ Max δια χειρός James Gunn!

Όπως φαίνεται η DC πιστεύει πολύ στο επερχόμενο Suicide Squad του James Gunn, αφού ανακοίνωσε ένα spin-off για το HBO Max! Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα επικεντρώνεται στον Peacemaker του John Cena και το πως οδηγείται στα γεγονότα της ταινίας.

Ο Gunn θα γράψει το σενάριο για όλα τα επεισόδια και αναμένεται να σκηνοθετήσει αρκετά από αυτά, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021, πριν αρχίσει ο σκηνοθέτης να ασχολείται με το επόμενο Guardians of the Galaxy.

Ο χαρακτήρας του Peacemaker δημιουργήθηκε από τους Joe Gill και Pat Boyette και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά κόμικ Fightin’ 5. Πιστεύει στην ιδέα της ειρήνης με κάθε κόστος, άσχετα με το πόσους ανθρώπους θα χρειαστεί να σκοτώσει για να το καταφέρει.

O John Cena που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει στην άκρη την καριέρα του στο WWE για να επικεντρωθεί στην κινηματογραφική του καριέρα, εκτός από το Suicide Squad πρωταγωνιστεί και στη νέα ταινία Fast & Furius που αναβλήθηκε για τον επόμενο Απρίλιο και γενικά έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα στο Hollywood την τελευταία τριετία.

Στο DC Fandome του Αυγούστου είδαμε το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας του James Gunn που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ