Οι τσοντέρ του Μουντιάλ
News

Οι τσοντέρ του Μουντιάλ

Γράφει ο Γιάννης Τσαούσης

Φίλες και φίλοι του σιροπιαστού μπακλαβά, διακόπτω την καλοκαιρινή μου νάρκη για να σας πω ότι αν υπάρχει ένας σοβαρός παραγωγός τσόντας που να παρακολουθεί Μουντιάλ, σε λίγο καιρό θα γίνει τόσο πλούσιος που ο Marc o Dorcel θα φάει το καπέλο του απο το κακό του όπως ο Ρόμπαξ.

Η επόμενη παγκόσμια επιτυχία θα είναι μια τσόντα με μία και μόνη σκηνή. Μονοκάμερο. Αματερίλα κι έτσι. Μονοστέκι ρε παιδί μου, δεν χρειάζεται ούτε φωτισμούς, ούτε εφέ, ούτε τίποτα. Για την ακρίβεια δεν έχει καν ανάγκη να έχει τις σούπερ σιλικονάτες γκόμενες ή αυτές που ο κώλος τους κοιτάει τ’ αστέρια. Κι αυτό γιατί σ’ αυτή την τσόντα πρωταγωνίστριες δεν είναι οι γυναίκες, αλλά οι άντρες. Όχι οι παλιοί όμως, Ρόκο Σιφρέντι, Ρον Τζέρεμι, Λέξινγκτον Στιλ και τα ρέστα (δεν είμαι σίγουρος ότι τους λένε έτσι, κάτι φίλοι μου που τους έχουν δεν μου το είπαν…), αλλά οι νέοι mega-stars που μας προσφέρει η μεγάλη δεξαμενή του ποδοσφαίρου.

Οραματιστείτε το μαζί μου: Το σκηνικό είναι τύπου «Λίμνη των στεναγμών», με τον Ούγκο Αλμέιδα να παίζει το ρόλο του Τάσου Χαλκιά αλλά σε φάση «επιβήτορας». Ο Ούγκο -μ’ αυτό το γλυμμένο μαλλί, αυτό το λάγνο βλέμμα κι αυτή ακριβώς την μουστάκα- είναι ξαπλωμένος σε οντά, στρίβει την ντούγκλα και -τρώγοντας κοψίδια- απολαμβάνει τις περιποιήσεις του χαρεμιού στο δασύτριχο κορμί του. Όταν κάποια από τις υποτακτικές του κάνει το λάθος να πιέσει λίγο παραπάνω την ώρα που δεν πρέπει, ο Ούγκο-Πασά γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να την τιμωρήσει.

310792-045285e8-fb64-11e3-a06e-793f22b94a46

Διώχνει όλες τις υπόλοιπες από το χώρο και καλεί μέσα τον πιστό υπηρέτη του Φρεντ, ο οποίος καταφθάνει με αυτή τη φάτσα, αυτή την μπούκλα, αυτό το τατάρικο μουστάκι και φορώντας μόνο τις άσπρες, πετσετέ κάλτσες του -όπως κάνει κάθε Τούρκος σε τσόντα που σέβεται την κουλτούρα του. Οι δύο άντρες βάζουν την ατάλαντη χανούμ-μπουρέκ στη μέση και… Η συνέχεια, hopefully, επί της οθόνης.

ΥΓ. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο hipster τσοντάκιας Ραούλ Μεϊρέλες. Στο ρόλο του ματάκια ο Πέπε.

Γιάννης Τσαούσης οn FacebokTwitter

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ