Το True Detective θα συνεχιστεί!
Movies and TV

Το True Detective θα συνεχιστεί!

Όσοι δεν έχετε δει ακόμα το True Detective, να το κάνετε άμεσα. Η νέα σειρά του HBO με πρωταγωνιστές τους  Matthew McConaughey και Woody Harrelson βρίσκεται ήδη στο τρίτο επεισόδιο, και εκτός από το εκπληκτικό αισθητικά και δημιουργικά αποτέλεσμα, βρίσκει και ανταπόκριση από το κοινό αφού έγινε για το κανάλι η σειρά με το καλύτερο ξεκίνημα εδώ και τρία χρόνια.

Περίπου 7.7 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική και μάλιστα σε καλωδιακό κανάλι το λες και κατόρθωμα που μόνο με αυτό του Walking Dead μπορεί να συγκριθεί.

Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί στα 8 επεισόδια και ος τόχος ήταν να επανέρχεται κάθε χρόνο με νέα υπόθεση και άλλους πρωταγωνιστές (στα πρότυπα του του American Horror Story).

Τελικά αυτό θα γίνει πραγματικότητα αφού το ΗΒΟ υπέγραψε συμφωνία με τον δημιουργό Nic Pizzolatto, για άλλα δύο χρόνια και το προσχέδιο για τη δεύτερη σεζόν θα γίνει άμεσα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Pizzolatto, θεωρείται νέος στο χώρο αφού η μοναδική του εμπειρία στο χώρο μέχρι στιγμής ήταν κάποια συγγραφικά credit στο The Killing.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ