Τρία νέα τραγούδια κυκλοφόρησαν οι Machine Head - Δεν θα συνεχιστεί η περιοδεία για το Burn my Eyes
News

Τρία νέα τραγούδια κυκλοφόρησαν οι Machine Head – Δεν θα συνεχιστεί η περιοδεία για το Burn my Eyes

Ένα νέο single που περιλαμβάνει τρία ολοκαίνουργια τραγούδια κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής οι Machine Head. Είναι τα Become the Firestorm, Rotten και το Arrows in words from the Sky και ηχογραφήθηκαν από τους Robb Flynn και τον Jared MacEachern στο μπάσο ενώ τα ντραμς για τα συγκεκριμένα sessions ανέλαβε ο Navene Koperweiss (ENTHEOS, WHITECHAPEL, ANIMALS AS LEADERS).

«Αυτά τα τρία τραγούδια αντιπροσωπεύουν τους Machine Head περισσότερο από όσο θα μπορούσα να εξηγήσω με λέξεις. Ο τρόπος που αυτά τα τραγούδια αναπτύχθηκαν και πήραν μορφή μας λέει ότι το μέλλον είναι περισσότερο λαμπρό από όσο θα θέλαμε να παραδεχθούμε» τόνισε ο Robb Flynn με αφορμή την κυκλοφορία.

Όπως ανακοινώθηκε επίσης, όταν η μπάντα επιστρέψει στις συναυλίες, δεν θα συνεχίσει τους εορτασμούς για την επέτειο του Burn My Eyes που ήταν να περάσει και από την Ελλάδα. Το νέο line up της μπάντας που θα συνεχίσει από εδώ και πέρα, περιλαμβάνει εκτός από τους Flynn και MacEachern, τους Wacław “Vogg” Kiełtyka (DECAPITATED) στην κιθάρα και τον Matt Alston στα ντραμς, που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στις ηχογραφήσεις λόγω της πανδημίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ