Τρελή πορεία στα ταμεία και πολλά ρεκόρ για το Us
News

Τρελή πορεία στα ταμεία και πολλά ρεκόρ για το Us

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες και όπως φαίνεται ο Jordan Peele, με το Us, τις εκπλήρωσε. H δεύτερη ταινία του δημιουργού του Get Out ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις και ολοκληρώνει το πρώτο τριήμερο της στην Αμερική με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό φέρνει την ταινία στην πρώτη θέση ορίτζιναλ ταινίας τρόμου και στην τρίτη όλων των εποχών στο σύνολο πίσω μόνο από το It και το νέο Halloween που και τα δύο απειλούν reboot παλαιότερων ταινιών.

Υπήρχε ένας δισταγμός στις προβλέψεις των τελικών εισπράξεων αφού το τέλος της ταινίας έχει διχάσει τον κόσμου, έτσι υπήρχε η πεποίθηση ότι μπορεί να υπάρξει κακό word of mouth που μπορεί να έριχνε το σύνολο, αλλά τίποτα δεν στάθηκε ικανό να επηρεάσει την ταινία του Peele. Το Us έκανε επίσης το πιο επιτυχημένο άνοιγμα R-rated ορίτζιναλ ταινίας αφήνοντας πίσω της το Ted.

Στην ταινία του Jordan Peele που κέρδισε το όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου για το Get Out, πρωταγωνιστούν οι  Lupita Nyong’o, Winston Duke, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Elisabeth Moss και Tim Heidecker. Τριάντα χρόνια ύστερα από ένα γεγονός που την είχε τραυματίσει ως παιδί η Αντελαΐντ επιστρέφει με τον άντρα και τα δύο παιδιά της στη Σάντα Κρουζ, όπου το βράδυ εισβάλλουν απροειδοποίητα στο σπίτι τους τέσσερις… σωσίες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: