Τρελή φήμη για το δεύτερο Black Panther
News

Τρελή φήμη για το δεύτερο Black Panther

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως ένα από τα πιο σίγουρα πρότζεκτ στην κινηματογραφική βιομηχανία αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη ταινία του Black Panther.

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου, που απέφερε 700 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις μόνο από την Αμερική αλλά και τη συμμετοχή του χαρακτήρα στα δύο πρόσφατα Avengers, το επόμενο διάστημα θα αρχίσουμε σιγά σιγά να ακούμε λεπτομέρειες για τη δεύτερη ταινία που αναμένεται να ανακοινωθεί μαζι με τις υπόλοιπες της 4ης φάσης της Marvel στα τέλη Αυγούστου.

Ήδη όμως κυκλοφορεί μια φήμη που αφορά επιστροφή-έκπληξη.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα μυστηριώδη χρήστη του twitter (Roger Wardell), που έχει διαρρεύσει πολλές φορές πληροφορίες για το MCU, στο δεύτερο Black Panther θα δούμε ξανά τον Killmonger του Michael B. Jordan.  Θυμίζουμε βέβαια ότι στο τέλος της πρώτης ταινίας πέφτει νεκρός μετά τη μάχη με τον T’Challa.

Σύμφωνα λοιπόν με τη φήμη, ο Killmonger θα εμφανίζεται στο ίδιο πνευματικό πεδίο που συναντούσε ο T’Challa τον πατέρα του.

Ο Wardell αποκαλύπτει επίσης ότι ένας από τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε θα είναι η Queen Divine Justice που έχει καταγωγή από τη Γουακάντα αλλά είναι μεγαλωμένη στο Σικάγο και δεν ξέρει την πραγματική της ταυτότητα.

Για να δούμε την δεύτερη ταινία λογικά θα περιμένουμε το δεύτερο μισό του 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ