Τρέλα λεφτά και τεράστιο ρίσκο για τη νέα ταινία του Netflix

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Πριν από λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι μετά τη μέτρια υποδοχή που είχε το Triple Frontier (με τον Μπεν Άφλεκ) την Άνοιξη, το Netflix θα ρίξει πολύ το μπάτζετ των ταινιών του.Πριν γίνει αυτό όμως, θα πάρει πρώτα ένα τεράστιο ρίσκο με το Red Notice!

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ο Ντουέιν Τζόνσον, η Γκαλ Γκαντότ και ο Ράιαν Ρέινολντς ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Rawson Marshall Thurber (Central IntelligenceSkyscraper).

Σύμφωνα λοιπόν με το Variety το μπάτζετ αναμένεται να πλησιάσει το απίστευτο νούμερο των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, με την «Wonder Woman» και τον «Deadpool» να εξασφαλίζουν αμοιβές 20 εκατομμυρίων ο καθένας, ενώ ο Ντουέιν Τζόνσον ως παραγωγός αναμένεται να πάρει πολλά περισσότερα.

Στα δέκα εκατομμύρια θα φτάσει και η αμοιβή του σκηνοθέτη για την ταινία που περιγράφεται ως κωμωδία δράσης με έναν πράκτορα της Ιντερπόλ να προσπαθεί να συλλάβει μία έναν κλέφτη έργων τέχνης.

Και είναι φυσικά ένα τεράστιο στοίχημα και ρίσκο για το Netflix όλο αυτό το πρότζεκτ παρά τα τα πολύ μεγάλα ονόματα που διαθέτει.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ