Τρεις ταινίες Walking Dead για τον Ρικ ετοιμάζει το AMC
News

Τρεις ταινίες Walking Dead για τον Ρικ ετοιμάζει το AMC

Η στιγμή που τόσο είχε διαφημιστεί από το καλοκαίρι έφτασε για το Walking Dead το βράδυ της Κυριακής.

Είδαμε λοιπόν το τελευταίο επεισόδιο του Άντριου Λίνκολν στη σειρά και η απορία που είχαμε φυσικά ήταν αν θα πεθάνει ή όχι. Προσοχή ακολουθούν spoilers. 

Μετά από ένα επεισόδιο γεμάτο αποχαιρετισμούς (στη φαντασία του Ρικ), αφού είδαμε να επιστρέφουν ο Σέιν, ο Χέρσελ και για κάποιο λόγο η Σάσα,  η μεγάλη στιγμή του φινάλε έφερε τον πρωταγωνιστή πάνω στη γέφυρα με τα εκατοντάδες ζόμπι έτοιμα να την περάσουν. Σε μία τελευταία στιγμή ηρωισμού, ο Ρικ πυροβολεί τον δυναμίτη και καταστρέφει τη γέφυρα και λογικά πρέπει να έχει πεθάνει έτσι;

Αυτό τουλάχιστον νομίζουν όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες, αλλά ο Ρικ επέζησε, τον βρήκε στη άκρη του ποταμού η Τζάντις και το παρέδωσε στους ανθρώπους του ελικοπτέρου.

Αυτό ήταν όντως το τελευταίο επεισόδιο του Άντριου Λίνκολν στη σειρά (τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια), αφού όπως ανακοίνωσε λίγη ώρα μετά το AMC η ιστορία του θα συνεχιστεί με μία τριλογία ταινιών!

Το μπάτζετ τους θα είναι υψηλότερο, η ιστορία δεν θα έχει να κάνει με το κόμικ και τα γυρίσματα για την πρώτη από αυτές αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Φανταζόμαστε ότι με αυτό τον τρόπο θα καλυφθεί το χρονικό κενό που δημιουργείται, αφού όπως είδαμε στην τελευταία σκηνή με τη Τζούντιθ να έχει μεγαλώσει, η σειρά θα κάνει άλμα 6 ετών!

Θα πρέπει να περιμένουμε κάποια στιγμή στο μέλλον δηλαδή το μονοπάτι του Ρικ να διασταυρωθεί ξανά με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του Walking Dead.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ