Τρεις οσκαρικές ταινίες διέρρευσαν ήδη στο internet
News

Τρεις οσκαρικές ταινίες διέρρευσαν ήδη στο internet

Βρισκόμαστε σε αυτή την εποχή του χρόνου που έχει ξεκινήσει η κουβέντα για τις ταινίες που θα πρωταγωνιστήσουν στα φετινά όσκαρ, με τις περισσότερες από αυτές να προβάλλονται ήδη ή να αναμένονται σύντομα στους κινηματογράφους.

Βρισκόμαστε επίσης στην εποχή που τα μέλη της ακαδημίας λαμβάνουν τις κόπιες τους με τις ταινίες που πρέπει να δουν, έτσι οι περισσότερες από αυτές καταλήγουν στα τορεντάδικα με την διαβόητη screener ποιότητα. Το πρώτο κύμα διαρροών εμφανίστηκε λίγο μετά τα Χριστούγεννα με την ομάδα Hive-CM8 να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Οι ταινίες που είναι πλέον… ελεύθερες online είναι τα Lady Bird, I, Tonya και Call me by Your Name. Όλες τους βρίσκονται σε πολλές λίστες για τα φετινά βραβεία όσκαρ.

Η ομάδα των «πειρατών» συμπεριέλαβε και ένα μήνυμα στις διαρροές που λέει ότι το κάνουν για όσους είναι άρρωστοι και δεν μπορούν να πάνε στους κινηματογράφους αλλά και για ανθρώπους που οι συγκεκριμένες ταινίες δεν θα προβληθούν στις χώρες του.

Τονίζουν ότι θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες και ότι η μοναδική που δεν θα «ανεβάσουν» είναι το Last Jedi.

E ναι, που να τα βάζεις τώρα με την Disney. Ακολουθούν τα trailer και για τις τρεις ταινίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ