Οι Tool έχουν μπόλικο υλικό και για νέο άλμπουμ μετά το Fear Inoculum
News

Οι Tool έχουν μπόλικο υλικό και για νέο άλμπουμ μετά το Fear Inoculum

Μετά από 13 χρόνια αναμονής που έμοιαζε ατελείωτη, οι Tool επέστρεψαν με νέο άλμπουμ που τους χάρισε ένα ακόμα Νο 1 στην Αμερική.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν αστείο να μιλήσουμε από τώρα για το ενδεχόμενο νέου άλμπουμ από τη μπάντα, αλλά στο θέμα αναφέρθηκε ο Danny Carey με συνέντευξη του στο βρετανικό Metal Hammer, οπότε τι να κάνουμε κι εμείς; Τον ακούμε!

«Θα περιοδεύσουμε για αυτό το άλμπουμ για δύο με τρία χρόνια φαντάζομαι, όπως κάναμε και με τις υπόλοιπες δουλείες μας και μετά θα δούμε που βρισκόμαστε. Η ελπίδα μου είναι ότι θα κάνουμε κι άλλο δίσκο. Έχουμε πάρα πολύ υλικό και δεν θα χρειαστεί νομίζω άλλα 12 χρόνια. Αν πάρει τόσο, τότε θα είμαι πολύ γέρος για να πιάσω τις μπαγκέτες στα χέρια μου. Αλλά η ελπίδα μου είναι ότι θα κάνουμε κι άλλο άλμπουμ και θα προχωρήσουμε».

Σύμφωνα με τον Danny Carey ένα σημαντικό κίνητρο για να κάνουν νέο άλμπουμ οι Tool, είναι ότι δεν θα δεσμεύονται πλέον από δισκογραφικό συμβόλαιο, αφού το Fear Inoculum ήταν το τελευταίο που είχαν υποχρεώσω να παραδώσουν στην εταιρεία.

«Θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους, γιατί μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε τώρα. Ελπίζω ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για τη δημιουργική διαδικασία». 

Να τονίσουμε βέβαια για αυτό το τελευταίο ότι δεν πρέπει να είχαν ιδιαίτερη πίεση από την εταιρεία, που τους επέτρεψε να έχουν κενό 13 ετών και τραγούδια που όλα ξεπερνούν τα δέκα λεπτά σε διάρκεια και κανένα δεν μοιάζει με κανονικό single.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: