Οι Tool ανεβάζουν στροφές για το νέο άλμπουμ μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης
Music

Οι Tool ανεβάζουν στροφές για το νέο άλμπουμ μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης

Μέσα στο 2014 είχαμε μάθει ότι από το 2007 οι Tool είχαν μπλέξει σε μία δικαστική περιπέτεια που αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους καθυστέρησης του νέου τους άλμπουμ.

Να πούμε σύντομα ότι ένας υπάλληλος της μπάντας είχε καταθέσει μήνυση υποστηρίζοντας ότι του ανήκει μέρος του artwork του 10.000 days, οι Tool άφησαν την υπόθεση στην ασφαλιστική τους εταιρεία, η οποία όμως στράφηκε εναντίον τους.

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά η απόφαση βγήκε και δικαιώνει το συγκρότημα.

Όπως δηλώνει σε συνέντευξη του στο Yahoo Music o Adam Jones, ο νέος δικαστής που ανέλαβε και ολοκλήρωσε την υπόθεση ονομάζεται  Randy Rhoads!

 «Ήξερα ότι η δύναμη του metal και η αγάπη μου γι αυτή τη μουσική θα αποτελούσε μία ημέρα τον φύλακα άγγελο μας. Ο δικαστής ήταν εξαιρετικός, ανέλαβε την υπόθεση και είναι ο λόγος που όλα τελείωσαν».

Η μπάντα πλέον ανεβάζει ρυθμούς στο στούντιο και έχει ήδη έτοιμο ένα κομμάτι και άλλα δέκα σε διάφορα στάδια.

«Η μεγαλύτερη μας δύναμη είναι ότι τζαμάρουμε και δημιουργούμε. Είμαι ενθουσιασμένος με όσα δουλεύουμε αυτή τη στιγμή. Κάποια από αυτά είναι heavy, κάποια πολύπλοκα, κάποια ατμοσφαιρικά, αλλά είναι σίγουρα Tool. Νομίζω το γεγονός ότι ξεμπλέξαμε με τα δικαστικά θα επιταχύνει τη διαδικασία ετοιμασία του άλμπουμ».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Jones, οι Tool έχουν σκοπό να το κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Άντε να δούμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: