Με τον Τραμπ ο τραγουδιστής των Godsmack: «Υπερβολές των δημοκρατικών ο κορωνοϊός»
News

Με τον Τραμπ ο τραγουδιστής των Godsmack: «Υπερβολές των δημοκρατικών ο κορωνοϊός»

Ας προσθέσουμε άλλο ένα μέλος γνωστού συγκροτήματος στη λίστα των υποστηρικτών του Τραμπ στην Αμερική. Είναι ο τραγουδιστής των Godsmack, Sully Erna και ενώ εμείς εδώ δεν έχουμε διάθεση ποτέ να κρίνουμε κάποιον για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, μπορούμε όμως να κρίνουμε τις χαζομάρες που λέει δημόσια.

Κατά τη διάρκεια της ιντερνετικής του εκπομπής, Hometown Sessions, ένας τηλεθεατής είπε ότι πιστεύει πώς ο κορωνοϊός δεν θα είναι τόσο μεγάλο θέμα αν εκλεγεί στην προεδρία ο Joe Biden. Παίρνοντας πάσα από αυτή την τοποθέτηση, ο Sully Erna, ξεσπάθωσε!

«Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το λέω από την αρχή. Το θέμα είναι πολιτικό. Δεν θα εξαφανιστεί εντελώς, αλλά θα δούμε που στέκεται αυτή η χώρα. Και θα δούμε στις 4 Νοεμβρίου ακριβώς τι συμβαίνει. Αν ο Τραμπ κερδίσει, ο κορωνοϊός θα παραμείνει ένα μεγάλο πρόβλημα και περισσότερος κόσμος θα βγαίνει στους δρόμους και θα καίει Wendy’s. Αν ο Τραμπ φύγει, τότε ξαφνικά θα εμφανίσουν το μαγικό εμβόλιο που κρύβουν αυτοί οι γ@μημένοι ψεύτες». 

Με λίγα λόγια ο Sully Erna, την ώρα που τα κρούσματα στην Αμερική αυξάνονται συνεχώς, πιστεύει ότι όλο αυτό είναι στημένο για να φύγει ο Τραμπ από την προεδρία, ενώ συνδέει άσχετα μεταξύ τους πράγματα όπως είναι οι διαδηλώσεις, μειώνοντας παράλληλα τον σκοπό αφού κάνει λόγο για «εμπρησμούς Wendy’s». Τόνισε βέβαια στη συνέχεια ότι δεν έχει πρόβλημα με τις διαδηλώσεις, αλλά έχει πρόβλημα με τις καταστροφές.

Όσο για το θέμα των εκλογών του Νοεμβρίου, η θέση του είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη.

«Θέλετε να μου πείτε ότι ο Biden μπορεί να κερδίσει; Άσχετα με το αν είναι ο Τραμπ ή όχι, μπορεί να είναι ο Biden; Ο τύπος δεν θυμάται το όνομα της γυναίκας του. Δεν με ενδιαφέρει αν θα φύγει ή όχι ο Τραμπ αλλά μην αφήσετε τον Biden να κυβερνήσει τη χώρα. Γιατί δεν θα είναι αυτός που θα ελέγχει τα πράγματα, αλλά αυτοί που τον κατευθύνουν. Σας εγγυώμαι ότι θα είμαστε κοντά στο να χάσουμε τη χώρα αν κερδίσει τις εκλογές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ