Τον Σεπτέμβριο το νέο άλμπουμ των Clutch!
Music

Τον Σεπτέμβριο το νέο άλμπουμ των Clutch!

Άντε να τελειώνουμε με το καλοκαίρι (που δεν έχει ξεκινήσει καν), γιατί ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι εξαιρετικός. Περιμένουμε να δούμε στην Ελλάδα Mastodon και Machine Head,  περιμένουμε το νέο άλμπουμ των Deftones, ενώ τότε θα έχουμε στα χέρια μας και τη νέα δουλειά των Clutch.

Ωραία πράγματα δηλαδή!

Ο Neil Fallon μίλησε στο team rock radio και αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ θα ονομάζεται Psychic Warfare ενώ κάποια τίτλοι τραγουδιών είναι X-Ray Visions, Firebird, Quick Death In Texas, Our Lady Of Electric Lights, Monsters, Decapitation Blues και Son Of Virginia.

«Psychic warfare είναι ένας στίχος μέσα από το πρώτο τραγούδι το X-Ray Visions. Αναφέρεται σε ένα τύπο που έχει κλειστεί για ανεξήγητους λόγους σε ένα motel και απειλείται από πράκτορες άγνωστης προέλευσης με παράξενες δυνάμεις. Τουλάχιστον αυτή είναι η ιστορία που έχω στο μυαλό μου».

Αυτή ήταν η περιγραφή που έδωσε ο Fallon για τον τίτλο του δίσκου ενώ είπε ακόμα ότι έχει επηρεαστεί από το μυθιστόρημα του Philip K. Dick “Do Androids Dream of Electric Sheep” το οποίο ήταν και η βάση για το Blade Runner!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: