Ο Tom Holland… έσωσε τον Spider-Man ενώ ήταν μεθυσμένος

Roxx |

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που προέκυψαν μέσα στο 2019 στο Hollywood, ήταν το προσωρινό -όπως αποδείχθηκε- διαζύγιο της Marvel με τη Sony για τα δικαιώματα του Spider-Man.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν τελικά έτσι, θα έχουμε σίγουρα μία ακόμα ταινία του στο MCU, αλλά και ένα πέρασμα από άλλη ταινία της Marvel κατά τη διάρκεια της 4ης φάσης.

Όπως έχουν δηλώσει οι εμπλεκόμενοι καθοριστικό ρόλο στην τελική συμφωνία έπαιξε η θέληση του Tom Holland να τα βρουν οι δύο πλευρές και το είχε πει πρόσφατα και ο πρόεδρος της Disney, Bob Iger. Ο Holland ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

«Ρώτησα, αν θα μπορούσα να έχω το e-mail του Bob Iger, γιατί ήθελα να πω απλά ένα ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ για πέντε εκπληκτικά χρόνια που άλλαξαν τη ζωή μου και ότι ήλπιζα να δουλέψουμε μαζί στο μέλλον. Του έστειλα το e-mail και μου απάντησε ότι θα ήθελε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο όποτε μπορούσα. Λίγες ημέρες μετά πήγα με την οικογένεια μου σε μία παμπ. Έχω πιει ήδη τρεις μπύρες και δεν έχω φάει πολύ, την ώρα που χτυπάει το τηλέφωνο μου και το νούμερο είναι άγνωστο. Είχα ένα προαίσθημα ότι είναι ο Bob Iger. Αλλά είμαι μεθυσμένος. Απάντησα και του είπα όσα ήθελα να πω και αυτός είπε από την πλευρά του ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Στη συνέχεια ο Tom Holland είπε ότι μιλούσε και με τον πρόεδρο της Sony και όλο αυτό το σκηνικό του φαινόταν παράξενο, να λέει δηλαδή τη γνώμη του σε δύο προέδρους τεράστιων στούντιο, αλλα φυσικά το αποτέλεσμα μετράει.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ