To tribute του Corey Taylor για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του Paul Gray
Music

To tribute του Corey Taylor για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του Paul Gray

Στις 24 Μαΐου συμπληρώνονται 5 χρόνια από τον θάνατο του Paul Gray, του μπασίστα των Slipknot, που άφησε την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση μορφίνης.

Στο τεύχος του Kerrang που κυκλοφορεί ο Corey Taylor, γράφει μερικά λόγια για τον Gray και τις στιγμές που πέρασαν μαζί.

Δεν περνάει ούτε μία ημέρα που να μην τον σκέφτομαι. Όταν είμαστε σε περιοδεία οι ζωντανές μας εμφανίσεις μου θυμίσουν τις στιγμές που περνούσαμε μαζί. Όταν είμαι στο σπίτι οι φωτογραφίες μου θυμίζουν τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές. Όταν ακούω μουσική, θυμάμαι τους δυο μας να ακούμε νέα και παλιά τραγούδια, στο αυτοκίνητο του ή το δικό μου, να ροκάρουμε σαν πιτσιρικάδες και να ενθουσιαζόμαστε με τη μουσική.

Η ανάμνηση που κρατάω περισσότερο από τον Paul είναι η ενέργεια και ο ενθουσιασμός του. Ακόμα και αν δεν ένιωθες τη στιγμή με τη μπάντα ή με τη μουσική που παίζαμε ήταν η μεγαλύτερη «cheerleader» του κόσμου.

Μετά από μία συζήτηση μαζί του, ήσουν έτοιμος να βγεις σε περιοδεία ή να ηχογραφήσεις. Όταν νιώθω καταβεβλημένος αυτό είναι το πρώτο που θυμάμαι. Είναι το δώρο που αυτός, εγώ και οι Slipknot μοιραζόμαστε μεταξύ μας.

Είχα το προνόμιο να φτιάχνω μουσική με τον Paul Gray για 13 χρόνια. Έμαθα τόσα πολλά από αυτό τον άνθρωπο, που ακόμα χρησιμοποιώ την ιδεολογία του και τις μεθόδους του. Είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω σε ολόκληρο τον κόσμο μαζί του. Είδα πράγματα που άλλοι δεν θα καταφέρουν να δουν σε ολόκληρη τη ζωή τους. Αυτός και εγώ φτιάξαμε μια καριέρα, με το πάθος, τη μουσική, την οργή και την τέχνη. Μπορεί να είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά απολάμβανε κάθε λεπτό από αυτό. Το ίδιο και εγώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ