Το τέλος του Game of Thrones θα είναι γλυκόπικρο λέει ο George R.R. Martin
News

Το τέλος του Game of Thrones θα είναι γλυκόπικρο λέει ο George R.R. Martin

Αυτή είναι μια κουβέντα την οποία θα κάνουμε τουλάχιστον για μία πενταετία ακόμα. Ο George R.R. Martin βρίσκεται στο τελικό στάδιο του Winds of Winter του έκτου βιβλίου του A Song of Ice and Fire με το έβδομο και τελευταίο να μην αναμένεται φυσικά σύντομα.

Όμως σε συνέντευξη του ρωτήθηκε για το τέλος και για το αν σκοπεύει να ολοκληρώσει την ιστορία με κάποια μεγάλη καταστροφή. Μιλάει επίσης για τη μεγάλη επιρροή που έχει πάνω του ο Tolkien.

Δεν έχω γράψει ακόμα το τέλος, έτσι δεν είμαι σίγουρος, αλλά όχι. Αυτή δεν είναι σίγουρα η πρόθεση μου. Έχω πει ξανά ότι το συναίσθημα που θέλω να έχει το τέλος είναι γλυκόπικρο. Δεν είναι μυστικό ότι ο Tolkien αποτελεί μεγάλη επιρροή για μένα και αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωσε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Τελειώνει με νίκη, αλλά είναι γλυκόπικρη νίκη. Ο Φρόντο δεν είναι ποτέ ξανά ο ίδιος και φεύγει για τις Undying Lands και οι υπόλοιποι ζουν απλά τις ζωές τους.

Και η κατάσταση στο Shire (σ.σ. εννοεί τα όσα συναντούν στο Shire κατά την επιστροφή τους στο Shire τα Χόμπιτ. Αυτό το κεφάλαιο δεν υπάρχει στην ταινία παρά μόνο στο βιβλίο); Εξαιρετική δουλειά. Δεν το είχα καταλάβει στην αρχή αφού ήμουν μόνο 13 χρονών. Κάθε φορά που το διαβάζω καταλαβαίνω το πόσο πανέξυπνο είναι αυτό το κομμάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτός είναι ο τόνος που θέλω να δώσω και εγώ. Το αν θα το πετύχω ή όχι είναι κάτι που θα το κρίνουν οι αναγνώστες.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ