Το συμβόλαιο που υπογράφουν οι κομπάρσοι στο Westworld περιέχει φουλ σεξουαλικούς όρους
News

Το συμβόλαιο που υπογράφουν οι κομπάρσοι στο Westworld περιέχει φουλ σεξουαλικούς όρους

Το σεξ παίζει σχεδόν πάντα μεγάλο ρόλο στις σειρές που προβάλλονται στο HBO και το Game of Thrones είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Για το Westworld που θα κάνει πρεμιέρα το 2016 και αποτελεί remake της ομώνυμης ταινίας του 1973, οι κομπάρσοι θα χρειαστεί να κάνουν ένα σωρό… παράξενα πράγματα που έχουν να κάνουν με το σεξ.

Αυτό αποδεικνύει η φόρμα που πρέπει να συμπληρώσουν και διέρρευσε στη Guardian.

To γεγονός ότι η σειρά έχει να κάνει με τεχνητή νοημοσύνη και ρομπότ με ανθρώπινη μορφή, εξηγεί πολλά από αυτά που θα διαβάσετε.

«Με αυτό το έγγραφο σας πληροφορούμε ότι για αυτό το project θα χρειαστεί να μείνετε εντελώς γυμνοί και/ή να δείτε άλλους ανθρώπους εντελώς γυμνούς καθώς και να συμμετάσχετε σε παραστατικές σεξουαλικές καταστάσεις.

Με το να αποδεχτείτε τα όσα περιλαμβάνει το project θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο από τα παρακάτω:

Να εμφανιστείτε εντελώς γυμνοί, να φορέσετε περούκα, να ακουμπήσετε τα γεννητικά σας όργανα σε άλλα γεννητικά όργανα, να βάψετε τα γεννητικά σας όργανα, να αναπαραστήσετε στοματικό σεξ ακουμπώντας με το χέρι σας γεννητικά όργανα, να κάτσετε στα τέσσερα σχηματίζoντας ένα τραπέζι ενώ είστε εντελώς γυμνοί, να αφήσετε άλλους να καβαλήσουν την πλάτη σας ενώ είστε γυμνοί και να καβαλήσετε άλλους ενώ είναι γυμνοί»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ