To συγκλονιστικό μήνυμα του Rey Mysterio για τον θάνατο του φίλου του στο ρινγκ
News

To συγκλονιστικό μήνυμα του Rey Mysterio για τον θάνατο του φίλου του στο ρινγκ

Σας γράψαμε από το πρωί της Κυριακής για τον θάνατο του παλαιστή Pedro Aguayo Ramírez, πάνω στο ρινγκ, την ώρα που εξελισσόταν αγώνας professional wresting στο Μεξικό.

Ο Ramirez όπως θα δείτε στο εραριστεχνικά τραβηγμένο βίντεο στο τέλος της σελίδας, δέχτηκε ένα «spinning head scissors» από τον Rey Mysterio, που τον πέταξε εκτός ρινγκ, αλλά ανέβηκε αμέσως πάνω. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Rey Mysterio έγραψε στο twitter:

«Μια αδελφική φιλία που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια. Λένε ότι δεν πρέπει να αμφισβητούμε τις πράξεις του θεού, αλλά σε αυτή την περίπτωση αναρωτιέμαι γιατί και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Μου λείπεις και θα είσαι για πάντα στο μυαλό μου. Rest in peace Hijo Del Perro».

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p>Apenas se formaba una amistad de hermanos que empeso años atras y no deberiamos cuestionar los designios de Dios. <a href=”http://t.co/HzlWE16wLS”>pic.twitter.com/HzlWE16wLS</a></p>&mdash; Rey Mysterio (@reymysterio) <a href=”https://twitter.com/reymysterio/status/579364284464955392″>March 21, 2015</a></blockquote>

<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p>Pero en esta ocacion me pregunto porque y no lo entiendo, te extrañare y te llevare conmigo el resto de mi vida,descansa en Paz HijoDelPerro</p>&mdash; Rey Mysterio (@reymysterio) <a href=”https://twitter.com/reymysterio/status/579366069938192385″>March 21, 2015</a></blockquote>

<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

Δείτε την επίμαχη σκηνή από το 06:15 και μετά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: