Το συγκινητικό αντίο του Harry Potter στον Άλαν Ρίκμαν
Movies

Το συγκινητικό αντίο του Harry Potter στον Άλαν Ρίκμαν

Για την απώλεια του Άλαν Ρίκμαν, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, μίλησε ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει μαζί του το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του.

Ο Ντάνιερ Ραντκλιφ συνεργάστηκε με τον Ρίκμαν στις ταινίες του Harry Potter από τις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας και κυριολεκτικά μεγάλωσε μαζί του.

Ο Άλαν Ρίκμαν ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς που θα έχω την τύχη να δουλέψω ποτέ. Ήταν έναν επίσης ένας από τους πιο πιστούς και πιο υποστηρικτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο. Είμαι σίγουρος ότι ήρθε και είδε όλα τα θεατρικά στα οποία έπαιξα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει αυτό. Ξέρω άλλους ανθρώπους που ήταν φίλοι μαζί του πολλά περισσότερα χρόνια από όλα εγώ και θα πουν ότι ο Άλαν όπου και να ήταν στον κόσμο και όσες δουλειές και να είχε, αν επικοινωνούσες μαζί του θα ανταποκρινόταν αμέσως.

Ο κόσμος πολλές φορές κρίνει τους ηθοποιούς με βάση τους χαρακτήρες που έχουν υποδυθεί έτσι μπορεί να εκπλήξει κάποιους, αλλά παρά τους μοχθηρούς και μερικές φορές τρομακτικούς του ρόλους, ήταν υπερβολικά ευγενικός, γενναιόδωρος, προσγειωμένος και με πολύ χιούμορ. Και κάποια πράγματα γίνονταν πολύ πιο αστεία με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή του.

tumblr_msp0gziUMF1snomuao1_500

Ως ηθοποιός, ήταν ένας από τους πρώτους ανήλικες στο Harry Potter που με αντιμετώπισε σαν συνάδελφο και όχι σαν παιδί. Το να δουλέψω μαζί του σε μία τέτοια ηλικία που ακόμα διαμορφώνεις τον χαρακτήρα σου ήταν τρομερά σημαντικό, και θα κουβαλάω τα μαθήματα που μου έδωσε για τη δουλειά και τη ζωή για πάντα μαζί μου.

Οι χώροι του κινηματογράφου και  του κινηματογράφου και του θεάτρου έγιναν πολύ πιο φτωχοί μετά την απώλεια αυτού του σπουδαίου ηθοποιού και ανθρώπου.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ