Το Rock is Dead γιορτάζει τρία χρόνια ζωής και ταυτόχρονα ανακοινώνει το τέλος του!
News

Το Rock is Dead γιορτάζει τρία χρόνια ζωής και ταυτόχρονα ανακοινώνει το τέλος του!

Ο τίτλος μας περιέχει μία αλήθεια και μία περίπου αλήθεια. Η κανονική αλήθεια είναι ότι σήμερα γιορτάζουμε τρία χρόνια από την ημέρα που βγήκαμε για πρώτη φορά στον αέρα. Ήταν 23 Μαρτίου του 2013 και η πρώτη είδηση που είχαμε δημοσιεύσει ήταν η διάλυση των My Chemical Romance.

Τρία χρόνια μετά και το site έχει πάρει αρκετές διαφορετικές στροφές στη θεματολογία του. Ξεκινήσαμε καθαρά ως μουσική σελίδα, τώρα δεν είμαστε πλέον καθαρά μουσική σελίδα.

Συμβαίνουν αυτά. Για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις. Το στυλ μας όμως το κρατήσαμε και για κάποιο περίεργο λόγο πολύς κόσμος εκεί έξω γούσταρε την προσπάθεια μας.

Συμβαίνουν και αυτά.

Στην πορεία προσθέσαμε στο δυναμικό μας και το online ραδιόφωνο που εκπέμπει για εσάς 24 ώρες το 24ωρο. Πολύς κόσμος το γουστάρει και αυτό.

Δεν μας αρέσει να μιλάμε με νούμερα αλλά για ένα εντελώς άναρχο site όπως το δικό μας το γεγονός ότι πάνω από 150.000 άνθρωποι περνάνε κάθε μέρα από το Rock is Dead και περίπου 5.000 από αυτούς ακούνε σε καθημερινή βάση το Rock is Dead Radio το λες και σημαντικό.

Ευχαριστούμε λοιπόν για όλα. Όχι δεν έχει γλυκό. Αν νομίζατε ότι θα έχει γλυκό την πατήσατε.

tumblr_lyg09u09fv1qd5rcqo1_500

Πάμε τώρα στην «περίπου» αλήθεια του τίτλου. Σήμερα που έχουμε γενέθλια και κλείνουμε τρία χρόνια ζωής ανακοινώνουμε ταυτόχρονα και το τέλος του Rock is Dead. Αυτό ήταν πάπαλα.

Κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο το Rock is Dead θα κουνήσει μαντήλι.

Δάκρυα κυλούν από τα μάγουλα σας; Νιώθετε ένα σφίξιμο στην καρδιά; Πρώτα έχουμε για εσάς μερικά gif και μετά θα συνεχίσουμε…

tumblr_m5yiqkHUJq1qbnoh8o1_500

9C0UxA4

Dakota-Fanning-Crying-Because-Of-a-Broken-Heart-Sad-Gif

giphy (1)

16713753

Αυτό το τελευταίο gif αξίζει να το δούμε και σε βίντεο….

Αυτό ήταν λοιπόν και η αυλαία ετοιμάζεται να πέσει σε αυτό το… όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και στη διάρκεια του το διασκεδάσαμε αρκετά, ακούσαμε μπόλικη μουσική, είδαμε ένα σωρό ταινίες, καήκαμε με δεκάδες σειρές, συζητήσαμε στις εκπομπές του ραδιοφώνου, ακούσαμε μπινελίκια, ακούσαμε μπράβο, την ακούσαμε γενικά και τώρα που το τέλος είναι κοντά όλα μοιάζουν σχεδόν παραμυθένια, όπως συμβαίνει πάντα με τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν…

Η πρόταση που προηγήθηκε δεν είχε ούτε μία τελεία και δεν χρειαζόταν κιόλας.

Τι  θα γίνει μετά το τέλος του Rock is Dead;

Αυτό είναι κάτι που θα το μάθετε. Και θα το μάθετε σύντομα. Το τραγουδάκι που ακολουθεί πάντως και το αφιερώνουμε σε όλους σας έχει τίτλο που αρμόζει στο συγκεκριμένο κείμενο…

Αντίο…

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ