To Rock is Dead απαντά: Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar, τι να κάνω;
News

To Rock is Dead απαντά: Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar, τι να κάνω;

To Rock is Dead εγκαινιάζει σήμερα την καινούργια συμβουλευτική του στήλη με στόχο να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Χωρίς πολλά πολλά, πάμε στην πρώτη ερώτηση.

Ερώτηση:

Αγαπητό Rock is Dead. Έχω ένα πρόβλημα και θέλω να μου πεις τι να κάνω. Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar. Είναι 24 χρονών και είμαστε μαζί περίπου ένα χρόνο. Εγώ είμαι 22. Και όταν λέω ακούει μόνο Manowar, εννοώ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και σε κάθε μας σοβαρή συζήτηση χρησιμοποιεί στίχους τους. Στην αρχή είχε πλάκα. Τώρα δεν έχει. Τι να κάνω;

Δήμητρα

Απάντηση:

Δήμητρα μάλλον ξέρεις και εσύ η ίδια την απάντηση αλλά φοβάσαι να το παραδεχτείς. Αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Και πολύ κράτησε εδώ που τα λέμε, αφού μας γράφεις ότι είσαστε μαζί περίπου ένα χρόνο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να εξαφανιστείς, μην σκέφτεσαι πως θα του το πεις αφού πιθανότατα δεν θα καταλάβει καν την απουσία σου.

Κάποια πράγματα στη ζωή δεν τα διαλέγουμε, μας διαλέγουν. Και ο φίλος σου επιλέχθηκε για τον στρατό των Manowar μόνο σε αυτούς θα είναι πιστός και η κάθε σχέση που θα έχει στη ζωή του θα είναι συμπληρωματική.

Γι αυτό σου λέμε κοπέλα μου, συνέχισε τη ζωή σου σαν να μη συμβαίνει τίποτα, πιθανότατα δεν θα τον ξαναδείς, σε αυτή τη ζωή τουλάχιστον, αφού μία συνάντηση στη Βαλχάλα δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε.

Στείλτε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις:

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’ASK ROCK IS DEAD’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ