Το ραδιόφωνο που δεν ξέρατε ότι χρειαζόσασταν
Music

Το ραδιόφωνο που δεν ξέρατε ότι χρειαζόσασταν

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που το Rock is Dead Radio άρχισε να εκπέμπει διαδικτυακά. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια, οι προσδοκίες μας δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες.

Το θεωρούσαμε ως ένα συμπλήρωμα του site που κάποιος θα πέρναγε μια βόλτα έτσι από περιέργεια και μετά θα συνέχιζε την πορεία του στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το internet.

Ένα χρόνο μετά και το Rock is Dead Radio μπορεί να καυχιέται ότι  καλύπτει για πολύ κόσμο το τεράστιο κενό που υπάρχει στις επιλογές ροκ μουσικής στα FM.

Φτιάξαμε ένα ροκ ραδιόφωνο όπως θα θέλαμε να ήταν οι σταθμοί που ακούγονται στα FM.

Δεν το κρύβουμε ότι η μουσική που παίζουμε είναι κατά κύριο λόγο εμπορική. Δεν είμαστε ούτε ψαγμένοι underground τύποι, ούτε ανακαλύψαμε τον τροχό.

Μοναδικό μας στόχος είναι η διασκέδαση και είναι ο ίδιος στόχος που έχει και το rockisdead.gr.

Αυτό που καταφέραμε το τελευταίο δίμηνο, με πάνω από 5.000 ανθρώπους να συντονίζονται καθημερινά στο Rock is Dead Radio μας κάνει απίστευτα χαρούμενους, αφού φαίνεται ότι υπάρχουν εκεί έξω κι άλλοι με τις ίδιες απαιτήσεις που έχουμε και εμείς στα ακούσματα μας.

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση να σας πούμε ότι το αποτέλεσμα που φτάνει στα αυτιά σας δεν είναι ούτε στο 50% αυτό που θα θέλαμε να είναι.

Η προσπάθεια είναι καθημερινή, ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης είναι επίσης καθημερινός και κάθε πρόταση που έχετε για το σύνολο του περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη.

Αυτά είχαμε να σας πούμε. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το play.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ