Το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν του True Detective είναι εδώ
Movies and TV

Το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν του True Detective είναι εδώ

Συγχωρήστε μας για την καθυστέρηση, αφού το trailer κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης, αλλά σύσσωμη η ομάδα του Rock is Dead βρισκόταν σε προβολή του Furious 7 (και σε αυτό με καθυστέρηση).

Μπορούμε πλέον να δούμε με τα μάτια ένα μικρό δείγμα από το τι μας περιμένει στη δεύτερη σεζόν. Φυσικά ο Μάθιου Μακόναχι και ο Γούντι Χάρελσον, δεν δίνουν το παρών αφού μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Η βαριά ατμόσφαιρα όμως παραμένει ενώ και η αισθητική της σειράς που τόσος κόσμος αγάπησε είναι αναλλοίωτη. Δεν έχουμε διαλόγους αφού τα πλάνα ντύνει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Lera Lynn. Το soundtrack θα είναι λογικά και πάλι από τα δυνατά χαρτιά της σειράς.

Μαθαίνουμε επίσης ότι η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα γίνει στο HBO την Κυριακή στις 21 Ιουνίου. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα, εκείνη την ημέρα προβάλλεται και το τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν του Game of Thrones, που πάντα κάνει διάλειμμα μίας εβδομάδας συνήθως μετά το 6ο ή το 7ο επεισόδιο!

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ