Το νέο club της Αθήνας είναι ένας Ναός μόνο για πιστούς

Roxx |

Το νεοσύστατο live club της πόλης, το πολυδιαφημισμένο Temple, που βρίσκεται στην Ιάκχου 17, στο Γκάζι, έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά τον πρώτο μήνα λειτουργίας του, δίνοντάς μας –εκτός των άλλων- την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στον προσεγμένο χώρο του, συναυλίες με τους Xiu Xiu (ΗΠΑ), Boy Harsher (ΗΠΑ), Vulture Industries (Νορβηγία), αλλά και σημαντικές εγχώριες, όπως αυτή των Σοφία Σαρρή και Playgrounded.

Φαίνεται όμως πως ο «Ναός» (όπως αρκετοί ήδη τον αποκαλούν) έχει και μία δεύτερη, πιο… «σκοτεινή» πλευρά. Ένα alter ego που ξεδιπλώνεται μετά τα μεσάνυχτα και που αφορά ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης. Η Clubnight version του Temple είναι κάτι παραπάνω από απλά συμπληρωματική, στην ταυτότητα του νεοσύστατου χώρου, καθώς ήδη σε αυτήν έχουν πραγματοποιηθεί εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών, που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στο techno μουσικό στερέωμα, με σημαντικότερη αυτών –μέχρι στιγμής- εκείνη του Ολλανδού DJ και παραγωγού Delta Funktionen, στα πλαίσια του πρώτου label night της δισκογραφικής Radio Matrix.

Δεν είναι τυχαίο πως κάποια αρκετά αξιόλογα εγχώρια labels και καλλιτέχνες, έχουν ήδη αρχίσει να προτιμούν το Temple για τις ζωντανές εμφανίσεις τους, ενώ κάθε Σάββατο (που είναι και η παραδοσιακή μέρα λειτουργίας του μεταμεσονύκτιου club) εκατοντάδες «πιστοί» κάνουν το πέρασμά τους από αυτόν τον νέο τόπο… προσευχής και κατάνυξης!

Στη δημοσιότητα δόθηκε το… εορταστικό πρόγραμμα του club για τον μήνα Δεκέμβριο που όπως φαίνεται, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα, καθώς πολυάριθμα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό θα παρελάσουν από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Temple, που –εκτός των άλλων- διαθέτει ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας L Acoustics, για όσους ζητούν το κάτι παραπάνω από τη νυχτερινή διασκέδασή τους.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα και ακολουθείστε τους σχετικούς συνδέσμους, για να ενημερωθείτε σχετικά με ότι αφορά τις εκδηλώσεις που παρατίθενται. Για όσες εξ’ αυτών πραγματοποιείται προπώληση, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το δίκτυο καταστημάτων Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και Viva Kiosks (Τεχνόπολις & Σύνταγμα), και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.

Παρασκευή 08.12.17

“Cruise Control”

Με τους Robert Parker (SE) + Cha!, Cha! (GR)

Είσοδος: 6 ευρώ (προπώληση) / 8 ευρώ (ταμείο)

Η ομάδα Cruise Control επιστρέφει με μία βραδιά retrowave / synthwave, με καλεσμένους τον Σουηδό Robert Parker, τον Cha!, Cha! (μέλος τον Gioumourtzina), το μουσικό δίδυμο Negative Sciences (Σάκης Ρήγας και Γιώργος Μάντζιος) του Cannibalradio.com και τους Sonny Crockett & the Mighty Robot.

***Ηλεκτρονική προπώληση: https://goo.gl/VxTB6X

***Πληροφορίες: https://goo.gl/TkevG4

Σάββατο 09.12.17

“Veleno Viola label night”

Με τους Aktion Mutante (IT) [live], Violet Poison (IT), B. Barksdale (GR), Morah (GR)

Είσοδος: 8 ευρώ (χωρίς προπώληση)

 

Η Veleno Viola, νέα ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία του Ιταλού techno μουσικού Violet Poison, πραγματοποιεί το πρώτο label night της στην Ελλάδα, με συμμετοχές τόσο του ιδίου, όσο και άλλων καλλιτεχνών του label, αλλά και των Aktion Mutante που αποτελούν τη σύμπραξή του με τον Unhuman, ιθύνων νου των Liber Null parties του Βερολίνου.

***Πληροφορίες: https://goo.gl/xMZvPf

Παρασκευή 15.12.17

“PrismDNB 002: Redlight Records Takeover”

Με τους Inward, Hanzo & Randie (IT), Disphonia (GR), Myselor (GR)

Είσοδος: 7 ευρώ (χωρίς προπώληση)

 

Το PrismDNB επιστρέφει με το δεύτερό του event για το 2017, παρουσιάζοντας τρία ονόματα του drum & bass ήχου με διεθνή καριέρα και κυκλοφορίες σε καταξιωμένες δισκογραφικές του χώρου. Και οι τρεις έχουν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την παρουσία στην Red Light Records η οποία ανήκει στον γνωστό από τις προηγούμενες εμφανίσεις του στην χώρα μας Optiv.

***Πληροφορίες: https://goo.gl/PrNc1k

Σάββατο 16.12.17

“Clubnight at Temple”

Με τους Sleeparchive (DE) [live], a.metz (GR), DΛS (GR), Rena (GR)

Είσοδος: 8 ευρώ (χωρίς προπώληση)

 

Σε άλλο ένα από τα Clubnights του Temple, ο Sleeparchive από το Ανατολικό Βερολίνο παρουσιάζει τους σκοτεινούς του ήχους, συνοδεία κάποιων εκ των σπουδαιοτέρων ονομάτων της Αθηναϊκής techno σκηνής.

***Πληροφορίες: https://goo.gl/w8eNwJ

Σάββατο 23.12.17

“Π28”

Με τους Regis (UK), 3.14 (GR), Morah (GR)

Είσοδος: 9 ευρώ (προπώληση) / 12 ευρώ (ταμείο)

Στην 28η edition της σειράς Π, της Pi Electronics το Temple υποδέχεται τον θρύλο της Βρετανικής techno / ηλεκτρονικής σκηνής Regis, πλαισιωμένο από σημαντικά ονόματα της εγχώριας techno κοινότητας.

***Ηλεκτρονική προπώληση: https://goo.gl/rrL4QR

***Πληροφορίες: https://goo.gl/gkaFLF

Κυριακή 24.12.17 (Παραμονή Χριστουγέννων)

“Xmas Clubnight at Temple”

Με τους ANFS (GR), Devika (GR), Sepho (GR)

 

Τα Clubnights του Temple επιστρέφουν τη Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, με συμμετέχοντες –για άλλη μια φορά- κάποιους εκ των ποιοτικότερων και γνωστότερων DJs της techno σκηνής της Αθήνας.

***Πληροφορίες: https://goo.gl/xH9kPJ

Δευτέρα 25.12.17 (Χριστούγεννα)

“Habeat Records showcase”

Με τους Valentino Kanzyani (SI), K.atou (GR), Mackenzie (GR)

Είσοδος: 10 ευρώ (χωρίς προπώληση)

Το Αθηναϊκο δισκάδικο Habeat Records, πραγματοποιεί το showcase του, με συμμετοχή του Σλοβένου techno DJ και μουσικού παραγωγού Valentino Kanzyani, συνοδευομένου από δύο πολύ δυνατά εγχώρια ονόματα του χώρου.

***Πληροφορίες: https://goo.gl/gkL3Df

Σάββατο 30.12.17

“Liber Null Berlin X Phormix Athens present Martyrs”

Με τους An-i (USA) [live], Operant (IT) [live], Morah (GR), Unhuman (GR), Sirio Gry J (GR)

Action performance: Nullam Rem Natam

Είσοδος: 8 ευρώ (χωρίς προπώληση)

 

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην underground σκηνή του Βερολίνου, οι residents της ομάδας Liber Null θα παρουσιάσουν το project τους για πρώτη φορά στην Αθήνα, σε ένα συνεργατικό event με την άκρως επιδραστική πλατφόρμα Phormix.

***Πληροφορίες: https://goo.gl/jHEKca

Κυριακή 31.12.17 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς)

“New Year’s Eve – MORD Records showcase”

Με τους Bas Mooy (NL), Charlton (NL), 3.14 (GR), Jokasti & Nek (GR), Iffie (GR)

Είσοδος: 12 ευρώ (προπώληση), 16 ευρώ (ταμείο)

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς το Temple έχει την τιμή να φιλοξενεί στον χώρο του το showcase της Ολλανδικής δισκογραφικής εταιρείας Mord Records. Τέσσερεις καλλιτέχνες με κυκλοφορίες υπό την αιγίδα του εν λόγω label όπως και ένας ακόμη εγχώριος θα σας συνοδεύσουν στα πρώτα μας βήματα στο σωτήριο έτος 2018.

***Ηλεκτρονική προπώληση: https://goo.gl/UhrmPb

***Πληροφορίες: https://goo.gl/R2UViG

Φυσικά το πρόγραμμα του club δεν σταματάει τον Δεκέμβριο, καθώς έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται αρκετά από τα events του Ιανουαρίου 2018, με την εμφάνιση του Γερμανού techno ήρωα Ancient Methods, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, να ξεχωρίζει εμφατικά. Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: https://goo.gl/CQhd4m

***

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ