Το νέο άλμπουμ των Slayer θα περιέχει ένα τελευταίο τραγούδι του Jeff Hanneman
Music

Το νέο άλμπουμ των Slayer θα περιέχει ένα τελευταίο τραγούδι του Jeff Hanneman

Το νέο άλμπουμ των Slayer ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό και βρίσκεται πλέον στα τελικά του στάδια. Ο Tom Araya παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Revolver, στην οποία μας ενημερώνει για το τι απομένει ακόμα, αλλά αποκαλύπτει ότι το άλμπουμ θα περιέχει και ένα τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί με τον Jeff Hanneman.

 «Είμαστε περίπου στο αρχικό στάδιο, της τελικής διαδικασίας, αν αυτό βγάζει νόημα. Κάνουμε τη και το mastering αυτή την εποχή, άλλα πρέπει να κάτσουμε και να βρούμε τον τίτλο του άλμπουμ, το εξώφυλλο, τους τίτλους των τραγουδιών και ποια από αυτά θα μπουν στο άλμπουμ. Έχουμε ηχογραφήσει 13 και πιθανότατα θα επιλέξουμε τα 10, αλλά μπορεί να είστε τυχεροί και να τα ακούσετε όλα».

Για το τραγούδι που έγραψαν με τον Jeff Hanneman

«Η διαδικασία του άλμπουμ ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια όταν ο Jeff ήταν ακόμα μαζί μας. Υπάρχει ένα τραγούδι που ηχογραφήσαμε μαζί του και ήταν ολοκληρωμένο εκτός από τα φωνητικά. Έτσι είμαστε τυχεροί που έχουμε κάτι που το δουλέψαμε μαζί του»

Για το πώς ήταν να δουλεύουν χωρίς τον Jeff

«Ήταν παράξενο να δουλεύουμε χωρίς τον Jeff, γιατί δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας. Ακόμα και όταν κάναμε πράγματα χωρίς αυτόν όταν ζούσε ακόμα, έμοιαζε παράξενο. Μου έλειψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η διαδικασία νομίζω ότι αποτέλεσε μέρος της ακόμα και αν δεν ήταν εκεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: