Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι (μόνο) κατά 25 % έτοιμο
Music

Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι (μόνο) κατά 25 % έτοιμο

Μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να πούμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ακούσουμε νέο άλμπουμ από τους Metallica φέτος.

Τα σημάδια ήταν όλα εκεί, αλλά θέλαμε να διατηρούμε μία αισιοδοξία. Ήρθε λοιπόν ο Kirk Hammet με δηλώσεις του στο Billboard, όχι να μας πει αν θα βγει φέτος ή του χρόνου, αλλά το ποσοστό του υλικού που έχουν ετοιμάσει.

«Έχουμε πάνω από μια ντουζίνα τραγούδια και ακόμα έχουμε μπροστά μας πάνω από 200 με 300 riffs. Δεν νομίζω ότι έχουμε φτάσει στη μέση ακόμα. Θ έλεγα ότι είμαστε στο 25 %, άντε το πολύ 30%. Κάνουμε σχέδια για να γράψουμε περισσότερα τραγούδια και να ηχογραφήσουμε».

Και φυσικά το να ηχογραφήσουν παίρνει μετάθεση για μετά το καλοκαίρι λόγω των συναυλιών που έχουν προγραμματισμένες.

«Όποτε μπαίνουμε στο στούντιο, η διαδικασία μετατρέπεται σε ένα τεράστιο μέρος της ζωής μας με γιγαντιαίες διαστάσεις. Μπορείς να το δεις σαν ένα τέρας, έχουμε κάνει ταινίες για αυτό».

Και φυσικά αν επτά ολόκληρα χρόνια μετά το Death Magnetic είμαστε ακόμα στο 25% , μπορούμε πολύ εύκολα να υπολογίσουμε ως έτος κυκλοφορίας το 2036.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: