Το μεγάλο μπαμ των King 810
New Songs

Το μεγάλο μπαμ των King 810

Όσοι έχει τύχει να ακούσετε την εκπομπή μας στο Rock is Dead Radio θα ξέρετε ότι η νέα αγαπημένη μας μπάντα είναι οι King 810.

Οι αμερικανοί που κυκλοφορούν, σήμερα Τρίτη, το ντεμπούτο τους μέσω της Roadrunner Records.

Με έδρα τους το Φλιντ του Μισιγκαν, μια πόλης με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας στις Η.Π.Α., οι King 810 παρουσιάζουν το Memoirs of a murderer.

[iframe]<center><iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/VxeZzxNJQ74″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>[/iframe]

Ένα άλμπουμ βουτηγμένο στη βία της πόλης που τους γέννησε. Οι φαν των δύο πρώτων άλμπουμ των Slipknot θα βρουν σίγουρα πολλές ομοιότητες στις ρίζες των δύο συγκροτημάτων αν και οι King 810 βάζουν από νωρίς στον ήχο τους μελωδικά στοιχεία που ντύνονται με τους θεοσκότεινους στίχους του frontman της μπάντας Dave Gunn.

[iframe]<center><iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/xtWNXF91UWc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>[/iframe]

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα τους ακούγεται τους τελευταίους μήνες παντού, αλλά για τους λάθους λόγους. Όχι για τη μουσική τους δηλαδή. Κάτι που μπορεί να αποτρέψει πολύ κόσμο από το να τους ακούσει. Θα είναι σφάλμα. To άλμπουμ μπορεί να θεωρηθεί concept, χωρισμένο ευδιάκριτα τρία μέρη από δύο σχεδόν πεντάλεπτα spoken pieces του Dave Gunn.

Και επειδή δύσκολα θα δείτε το Memoirs of a Murderer να παίρνει χρόνο προβολής από άλλο ελληνικό μέσο, πατήστε το play στη λίστα του youtube που ακολουθεί και το περιέχει ολόκληρο.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/yJDAgMVzNto?list=PLX4fGxDZFVgVTANMbdorOqyAQK-fqmz0L” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: