To internet φρίκαρε με την τελευταία σκηνή του Walking Dead
News

To internet φρίκαρε με την τελευταία σκηνή του Walking Dead

Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoiler για το 15ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Walking Dead.

Αν δεν το έχετε δει ακόμα τότε δεν χρειάζεται καν να σας πούμε να μην συνεχίσετε να διαβάζετε. Αλλά θα το πούμε. Μην συνεχίσετε να διαβάζετε. Αποχωρήστε ήρεμα.

SPOILER-ALERT-THE-WALKING-DEAD

Ενώ βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα από το φινάλε της 6ης σεζόν όπου όλοι περιμένουν το ντεμπούτο του Negan και να δουν ποιον θα σκοτώσει, οι δημιουργοί του Walking Dead μας έκαναν για άλλη μια φορά το κολπάκι του cliffhanger.

O Ντουάιτ σημαδεύει με το όπλο του Ντάριλ και φαίνεται να τον πυροβολεί. Αίμα πετάγεται στην οθόνη. Υπάρχει περίπτωση ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας της σειράς να πεθαίνει με τέτοιο τρόπο;

Όχι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, γι αυτό και όταν πέφτει μαύρο στην οθόνη ακούμε ξανά τον Ντουάιτ να λέει (πιθανότατα στον Ντάριλ), “Μην ανησυχείς, θα είσαι εντάξει”. Θεωρούμε λοιπόν ότι τον έχει πυροβολήσει στον ώμο ή στο χέρι.

Όπως και να έχει πάντως για μερικά λεπτά υπήρξε σύγχυση και ο κόσμος έδειξε τον εκνευρισμό του (συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις) στο twitter.

Απολαύστε τις όχι και τόσο ψύχραιμες τοποθετήσεις.

Daryl_Dies_On_‘The_Walking_Dead’_And_The_Internet_Reacts_-_2016-03-29_11.39.53

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ