To heavy metal εισβάλλει στο Glastonbury
News

To heavy metal εισβάλλει στο Glastonbury

Στα 44 χρόνια ιστορίας του, ξέρετε πόσες φορές το Glastonbury Festival είχε για headliner heavy metal μπάντα;

Καμία!

Έφτασε το 2014 για να αλλάξει αυτό,αφού είναι πλέον και επίσημο ότι οι Metallica θα παίξουν στην κεντρική σκηνή το βράδυ του Σαββάτου 28 Αυγούστου.

Η μπάντα δια στόματος Lars Ulrich είχε εκφράσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την επιθυμία της να παίξει στο φεστιβάλ, όμως ο ιδρυτής του Michael Eavis είχε επίσης δηλώσει κατά καιρούς, ότι δεν πίστευε ότι heavy metal μπάντες είναι κατάλληλες για το Glastonbury.

Βέβαια, άλλο οι metal μπάντες γενικότερα και άλλο οι Metallic aπου όπως και να το κάνουμε έχουν πετύχει το μεγαλύτερο crossover στην ιστορία αυτή της μουσικής.

Πάμε όμως να δούμε μερικές από τις αντιδράσεις του κόσμου στο άκουσμα της επίσημης ανακοίνωσης.

[iframe]<div class=”storify”><iframe src=”//storify.com/nmemagazine/fans-react-to-metallica-headlining-glastonbury/embed” width=”100%” height=750 frameborder=no allowtransparency=true></iframe><script src=”//storify.com/nmemagazine/fans-react-to-metallica-headlining-glastonbury.js”></script><noscript>[<a href=”//storify.com/nmemagazine/fans-react-to-metallica-headlining-glastonbury” target=”_blank”>View the story “Fans react to Metallica headlining Glastonbury” on Storify</a>]</noscript></div>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ