Το Hard Rock Cafe Athens φιλοξενεί τον Πρώτο Γύρο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Bartending
News

Το Hard Rock Cafe Athens φιλοξενεί τον Πρώτο Γύρο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Bartending

Οι Hard Rock Café bartenders της Αθήνας συναγωνίζονται για πρόκριση στη διοργάνωση «Παγκόσμιος Πρωταθλητής Hard Rock BARocker 2015»

Και τώρα, το Hard Rock International «ρίχνει τους προβολείς» στους ταλαντούχους bartenders του, που θα συναγωνιστούν στον τρίτο ετήσιο και παγκόσμιο Hard Rock Διαγωνισμό BARocker! Η «μάχη» απευθύνεται σε όλους τους Hard Rock bartenders από όλο τον κόσμο καλώντας τους να επιδείξουν τις καταπληκτικές τους bartending ικανότητες διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου Hard Rock BARocker 2015.

Στις 23 Οκτωβρίου, το Hard RockCafe Αthens θα φιλοξενήσει τον δικό του πρώτο γύρο, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους bartendersτου Cafe και κριτές ειδικούς στο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των NicoleΚομοδίκη (Operations Manager, Hard Rock Cafe Athens), Μπάμπη Καιδαλίδη (Managing Director, Bar Academy) και Μιχάλη Παπαζήση (Flair Bartending Instructor, Bar Academy). Τα κριτήρια πρόκρισης θα περιλαμβάνουν τη γνώση συνταγών, τη γεύση, την ακρίβεια, την ταχύτητα, τη δεξιοτεχνία και τη συνολική παρουσίαση.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο θα φιλοξενηθεί ResidentDJπου θα ξεσηκώνει κοινό και bartenders, ενώ θα ακολουθήσει party.

BARocker

Στον επόμενο γύρο, ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Αθήνα στο BARocker διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα, μαζί με άλλους ευρωπαίους Hard Rock Cafe bartenders, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό παγκόσμιο γύρο. 13 πρωταθλητές από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου τον Ιανουάριο του 2016, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία κιθάρα Fender και την απόλυτη απόδραση για 2 άτομα, σε ένα από τα πανέμορφα θέρετρα του HardRock της επιλογής του,με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Οι επισκέπτες του Cafeμπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να εμψυχώσουν τους αγαπημένους τους Hard Rock Cafe bartenders, μεταφέροντας τους νοερά στον τελικό του Ορλάντο όπου θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Παγκόσμιου BARocker Πρωταθλητή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό BARocker του Hard Rock Athens, επισκεφτείτε το www.hardrock.com/cafes/Athens/.

Σχετικά: Το Hard Rock Cafe Athens φιλοξενεί τον τοπικό BARocker Διαγωνισμό

Πότε: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου – 20:00

Διεύθυνση: Hard Rock Cafe Αθήνα, Αδριανού 52, Μοναστηράκι, Αθήνα 210 3245170

Είσοδος: Ελεύθερη, για όλες τις ηλικίες

BARocker_1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ