Οι τίτλοι αρχής του Peacemaker είναι απολαυστικοί!
News

Οι τίτλοι αρχής του Peacemaker είναι απολαυστικοί!

Εδώ και λίγες ημέρες είναι διαθέσιμα τα τρία πρώτα επεισόδια του Peacemaker, της σειράς του James Gunn για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο John Cena και είδαμε για πρώτη φορά το καλοκαίρι που μας πέρασε στο νέο Suicide Squad.

Οι κριτικές μέχρι στιγμής είναι αποθεωτικές με το σκορ στο Rotten Tomatoes να βρίσκεται στο 94% και τον Gunn να δίνει ρεσιτάλ με το γνωστό στυλ του που αγαπήθηκε στο Guardian of the Galaxy, αλλά εδώ είναι πολύ πιο απελευθερωμένο.

Το θέμα μας εδώ όμως δεν είναι η πλοκή της σειράς, αλλά οι τίτλοι της αρχής κάθε επεισοδίου, που είναι από τους καλύτερους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια με ολόκληρο το καστ να παρουσιάζει μία χορογραφία του Do Ya Wanna Taste It των Wig Wam.

«Ήθελα πολύ να κάνουμε ένα χορευτικό όπου όλοι κάνουν κάτι γελοίο αλλά ταυτόχρονα έχουν πολύ σοβαρό ύφος» δήλωσε ο James Gunn για το intro σε συνέντευξη του στο Polygon.

«Μου αρέσουν πολύ οι χορογραφίες και να διασκεδάζουμε με αυτές. Ήθελα το intro να κάνει ξεκάθαρο από την αρχή ότι αυτή δεν είναι μία τυπική super-hero ιστορία. Δεν έχουμε κανόνες και αυτό λέει πολλά για την δημιουργική προσέγγιση και τον τόνο της σειράς». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ