Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones
News

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Προσοχή: Ακολουθούν spoilers

H μεγάλη μάχη του Γουίντερφελ πέρασε, οι νεκροί νικήθηκαν και πλέον μένει να δούμε πως θα μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε του το Game of Thrones.

Και μπορεί η καταιγιστική δράση του Long Night να μας κράτησε με κομμένη την ανάσα για σχεδόν μιάμιση ώρα και να νομίζουμε ότι τα πράγματα θα ηρεμήσουν από εδώ και πέρα, όμως ο Κιτ Χάριγκτον μας προειδοποιεί να μην χαλαρώσουμε.

«Ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια είναι το τέταρτο γιατί οι χαρακτήρες μοιάζουν να έχουν καταφέρει όλα όσα ήθελαν» δηλώνει στο EW ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζον Σνόου. «Ο κόσμος είναι ασφαλής τώρα. Γιορτάζουν και λένε αντίο στους φίλους που έχασαν. Αλλά το κοινό σκέφτεται ‘είναι ακόμα στο τέταρτο επεισόδιο’ κάτι θα συμβεί. Και αυτό είναι το καλό γιατί και οι χαρακτήρες το ξέρουν αυτό. Υπάρχει κάτι που κάνει την κατάσταση διεστραμμένη και άβολη. Είναι τόσο σαιξπηρικό».

Σχεδόν ολόκληρο το βάρος του προμόσιον για την 8η σεζόν του Game of Thrones είχε πέσει στα πρώτα τρία επεισόδια της σειράς και στη μεγάλη μάχη με τους νεκρούς, έτσι από εδώ και πέρα με εξαίρεση ένα μικρό trailer και μερικές φωτογραφίες βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά.

Το τέταρτο επεισόδιο της 8η σεζόν θα προβληθεί την Κυριακή 5 Μαΐου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ