Τύπος παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να αφοσιωθεί στο Pokemon Go
News

Τύπος παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να αφοσιωθεί στο Pokemon Go

Το όνειρο όλων μας δεν είναι να μπορούμε να καθόμαστε και να ρεμβάζουμε όλη μέρα χωρίς να έχουμε άγχος για δουλειές και άλλα τέτοια θέματα που μόνο στρες μπορούν να μας προκαλέσουν;

Είναι είναι. Αλλά σπάνια κάνουμε κάτι για αυτό.

Για έναν τύπο όμως στη Νέα Ζηλανδία αυτό έγινε πραγματικότητα αφού παραιτήθηκε από τη δουλειά του ως μπάρμαν όχι όμως για να απολαμβάνει τις ομορφιές της φύσης αλλά για να μπορέσει να αφοσιωθεί στο Pokemon Go.

Το παιχνίδι σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο αυτές τις μέρες με ανθρώπους να τρέχουν από εδώ και από εκεί με στόχο να πιάσουν Pokemon! Άλλωστε σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν ημίμετρα, πρέπει να τα πιάσεις όλα.

_90416512_pokemon_hunter2

Το όνομα του είναι Tom Currie και πλέον γυρνάει στους δρόμους και τις πλατείες προσπαθώντας να τα πιάσει όλα. Μέχρι στιγμής έχει στην κατοχή του 91 από τα 150 pokemon του παιχνιδιού και συνεχίζει ακάθεκτος.

Όπως αναφέρει το BBC o τύπος δήλωσε ότι άκουσε καλά σχόλια από τους δικούς του ανθρώπους και ελπίζει ότι θα τον βοηθήσουν να πληρώσει τους λογαριασμούς τώρα που δεν έχει δουλειά.

Κάτι μας βρωμάει σε αυτή την υπόθεση βέβαια αφού αποκλείεται να είπε στους γονείς του ότι παραιτήθηκε και η μάνα του να του είπε «Μπράβο αγόρι μου, άντε τώρα να τα πιάσεις όλα».

Η ιστορία του έχει δημοσιευθεί σε πολλά μεγάλα site του εξωτερικού έτσι τον στόχο της δημοσιότητας τον έχει πετύχει σίγουρα.

_90416669_afp_cat

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ