Την Πέμπτη η επίσημη ανακοίνωση για τους Black Keys στην Ελλάδα

Roxx |

Από το βράδυ της Τρίτης υπάρχει ένας ενθουσιασμός στους οπαδούς των Black Keys στην Ελλάδα που δεν πίστευαν ότι θα δουν το συγκρότημα στη χώρα μας σύντομα.

Προς τι ο ενθουσιασμός; Η επίσημη σελίδα του Rockwave Festival ανανέωσε το cover της με αυτή τη φωτογραφία.Φυσικά αυτό είναι και το εξώφυλλο του πρόσφατου δίσκου των Black Keys, Turn Blue. Μπορούμε να σας πούμε λοιπόν ότι η αγωνία δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού η Didi Music θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση την Πέμπτη 27 του μήνα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Rockwave 2015!

To μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας γίνεται 20! Φέτος το φεστιβάλ θα έχει πολλές εκπλήξεις για τους μουσικόφιλους επισκέπτες του και ένα από τα καλύτερα line-up της ιστορίας του. Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου θα γίνει η ανακοίνωση του πρώτου headliner για το επερχόμενο Rockwave για πρώτη φορά τόσο νωρίς στη μακρόχρονη ιστορία του φεστιβάλ. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής, στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας!

Μείνετε συντονισμένοι με τις ιστοσελίδες μας, www.didimusic.gr  & www.rockwavefestival.gr για την επίσημη ανακοίνωση που θα δώσει έναν «φεστιβαλικό» τόνο στον χειμώνα που πλησιάζει.

See you on Rockwave Festival! Join Us!

Γιατί φέτος όλο το καλοκαίρι θα είναι Rockwave!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ