Tim
News

Tim “Ripper” Owens: «Δεν μιλήσαμε ποτέ για πολιτική με τον Jon Schaffer»

O Jon Scaffer των Iced Earth παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα μετά το «ντου» που έκανε μαζί με άλλους οπαδούς του Τραμπ στο Καπιτώλιο. Ο Tim “Ripper” Owens είναι και αυτός δηλωμένος οπαδός του Τραμπ και συνεργάστηκε με τον Scaffer στους Iced Earth για τέσσερα χρόνια. Ρωτήθηκε λοιπόν για το θέμα από ένα οπαδό στο instagram.

«Ήταν τρελό αυτό που έκανε. Ποτέ δεν μιλήσαμε για πολιτική όταν ήμουν στους Iced Earth γιατί τότε είμασταν σε αντίθετες πλευρές. LOL. Θα μπορούσαν τα πράγματα όμως να είναι πολύ χειρότερα για μένα. Θα μπορούσα να είμαι στην ίδια μπάντα με τον Sebastian Bach».

Ο οπαδός επέμεινε αφού δεν του φάνηκε πειστική η απάντηση του Ripper. «Δεν μιλήσατε ποτέ για πολιτική; Γράψατε τραγούδι από την οπτική του Robert E. Lee. Ολόκληρο το Glorius Burden ήταν πολιτική». 

«Αυτό ήταν περισσότερο ιστορία και μάλιστα έμαθα περισσότερα από όσα έμαθα στο σχολείο. Το να μιλήσω για πολιτική εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι που θα έκανε. Είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις και ήμουν εργαζόμενο. Έτσι κι αλλιώς απολύθηκα οπότε δεν έχει σημασία» απάντησε ο Owens χωρίς να διευκρινίζει ποιος από τους δύο είχε διαφορετικές πεποιθήσεις εκείνη την εποχή.

Ο Robert E. Lee που ανέφερε ο οπαδός ήταν στρατηγός της Συνομοσπονδίας στον Εμφύλιο πόλεμο της Αμερική και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μάχης του Γκέτισμπεργκ. Το τραγούδι από το Glorious Burden είναι το High Water Mark.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ