Τι θέλουν από τη ζωή μας οι Iceman Thesis;
News

Τι θέλουν από τη ζωή μας οι Iceman Thesis;

Στο Download festival της προηγούμενης εβδομάδας εμφανίστηκε μία μπάντα μυστήριο. To όνομα της είναι Iceman Thesis.

Έπαιξαν μάλιστα σε δύο σκηνές και μόνο ένα τραγούδι. Τα μέλη τους φοράνε μάσκες έτσι δημιουργήθηκε ένα σχετικός ντόρος γύρω από αυτούς.

Πολλοί άρχισαν να λένε ότι πίσω από τις μάσκες ήταν μέλη από γνωστές μπάντες. Slipknot, Linkin Park, This is Menace. Τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί.

DOWNLOAD Festival 2014 - Day 2

Την Παρασκευή στο κανάλι του youtube του βρετανικού Metal Hammer εμφανίστηκε ένα βίντεο με τίτλο Iceman Thesis is Dead, στο οποίο διάφορα μέλη συγκροτημάτων που έπαιξαν στο Download Festival, έλεγαν ότι αυτοί κρύβονται πίσω από τους Iceman Thesis.

Αμέσως μετά ένας τύπος με καλυμμένο το πρόσωπο του κρατώντας κάρτες με μηνύματα μετέφερε τις απόψεις της μπάντας. Ότι η μουσική βιομηχανία πεθαίνει, ότι πλέον το βάρος πέφτει στο image και όχι στη μουσική και ότι δεν έχει καμία σημασία το ποιοι κρύβονται πίσω από τους Iceman Thesis.

Το βίντεο δεν υπάρχει πλέον στο youtube.

Ωραία όλα αυτά και ωραίο το μυστήριο αλλά για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε σοβαρά θα πρέπει να έχουμε και μουσική έτσι;

Αυτό είναι το μοναδικό κομμάτι των Iceman Thesis:

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/n2hHcQ9UnXs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Συμπαθητικό το λες αλλά σας μοιάζει για κάτι που έρχεται να ταράξει τη μουσική και να κάνει ανατροπές; Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης της μπάντας στο Download τα μέλη τους πέταξαν βιντεοκασέτες στο κοινό, στις οποίες υπήρχε το βίντεο κλιπ από το κομμάτι που ακούσατε.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”563″ src=”//www.youtube.com/embed/n2gB9Lw9f-k” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Ξαναλέμε ότι ωραία όλα αυτά, αλλά αν δεν υπάρξει σύντομα κάποιο μεγαλύτερο δείγμα το όποιο μυστήριο και ενδιαφέρον θα σβήσει σύντομα.

DOWNLOAD Festival 2014 - Day 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ