Τι παίζει τελικά με το νέο άλμπουμ του Manson;
News

Τι παίζει τελικά με το νέο άλμπουμ του Manson;

Ήταν 19 Ιουλίου όταν ο Marilyn Manson είχε αποκαλύψει όχι μόνο τον τίτλο του νέου του άλμπουμ αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Say10 θα κυκλοφορούσε στις 14 Φεβρουαρίου.

Και αφού μάθαμε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες πάρα πολύ νωρίς, περιμέναμε ότι μέχρι σήμερα θα είχαμε ακούσει ένα-δύο τραγούδια και θα είχαμε όλες τις λεπτομέρειες για τον διάδοχο του καταπληκτικού Pale Emperor.

Φτάσαμε όμως στις 25 Ιανουαρίου και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Μία τζούρα νέας μουσικής που συνοδευόταν μάλιστα και από βίντεο είχαμε πάρει ανήμερα των εκλογών στην Αμερική με τον Manson να αποκεφαλίζει ένα ομοίωμα του Τραμπ. Δυόμιση μήνες μετά και το βίντεο δεν δόθηκε ολόκληρο στη δημοσιότητα.

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα βγει το άλμπουμ στις 14 του μήνα;

Τις τελευταίες ημέρες ο Manson έχει αρχίσει να δημοσιεύει διάφορες εικόνες στο Facebook χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες. Την Τρίτη όμως ανέβασε κάτι που μοιάζει προάγγελος της κυκλοφορίας.

«Get a job. That includes a boss, that reminds you that you are a gonna get FIRED as a HAZARD. Or steal matches. 02/14/17 is coming in hot» Ήταν το μήνυμα μαζί με μία φωτογραφία «φρέσκιας μπογιάς».

Κάτι που αν προσπαθήσουμε να το ερμηνεύσουμε πρέπει να σημαίνει ότι το άλμπουμ ολοκληρώθηκε και αφού επαναλαμβάνει την ημερομηνία πρέπει πια να θωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στην ώρα του. Αυτό ελπίζουμε τουλάχιστον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ