Τι παίζει με τους Black Sabbath;
Music

Τι παίζει με τους Black Sabbath;

Αν σας πούμε ότι έχουμε βγάλει άκρη με το τι γίνεται αυτή την εποχή με την υπόθεση των Black Sabbath, ψέματα θα σας πούμε.

Από το 2014 είχαμε μείνει με την εντύπωση (σύμφωνα με δηλώσεις του Ozzy), ότι η μπάντα θα ηχογραφήσει ένα ακόμα άλμπουμ,  θα βγουν για μία τελευταία περιοδεία και μετά θα ρίξουν την αυλαία της τεράστιας καριέρας τους.

Τον προηγούμενο μήνα όμως, εμφανίστηκε η Sharon Osbourne και ανακοίνωσε ότι οι Sabbath θα δώσουν την τελευταία τους συναυλία στο Ozzfest της Ιαπωνίας τον Νοέμβριο που μας έρχεται.

Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ούτε νέο άλμπουμ θα είχαμε (αφού δεν υπάρχει χρόνος) ούτε τελευταία παγκόσμια περιοδεία (αφού πάλι δεν υπάρχει χρόνος και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα).

Τελικά και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στο Ozzfest της Ιαπωνία ΔΕΝ θα εμφανιστούν οι Black Sabbath αλλά ο Ozzy μόνο τους.

Τώρα αυτό μάλλον σημαίνει ότι το αρχικό πλάνο του άλμπουμ και της περιοδείας παραμένει ο βασικός στόχος και η Sharon μάλλον βιάστηκε να κάνει την ανακοίνωση ή μάλλον να μην μας τα είπε σωστά.

Αυτό που είχαμε εμείς στο μυαλό μας πάντως και ελπίζουμε κάτι τέτοιο να κάνει και το συγκρότημα, είναι η τελευταία τους συναυλία να είναι κάτι φαντασμαγορικό.

Στο Wembley ας πούμε μπροστά σε 100.000 ανθρώπους που θα αποχαιρετήσουν το τεράστιο αυτό κεφάλαιο του σκληρού ήχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ