Τι παίζει με τη συναυλία των Muse;
Music

Τι παίζει με τη συναυλία των Muse;

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε μια ανακοίνωση που περιμέναμε καιρό. Οι Muse επιστρέφουν την Ελλάδα μετά από εννέα χρόνια στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Eject Festival.

Όπως είναι λογικό, η ανακοίνωση έγινε δεκτή με κύματα ενθουσιασμού από το ελληνικό κοινό αφού οι Muse είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που κυκλοφορούν στον πλανήτη.

Την αφίσα της συναυλίας την μοιράστηκαν οι ίδιοι οι Muse μέσω της σελίδας τους στο Facebook ενώ έγιναν και τα σχετικά ποστ από την Detox που διοργανώνει το Eject.

To δελτίου τύπου που στάλθηκε λίγη ώρα αργότερα μας ενημέρωνε για όλες τις λεπτομέρειες της συναυλίας, αλλά και για την προπώληση των εισιτηρίων που θα ξεκινούσε το πρωί της Τρίτης.

Περίπου δύο ώρες μετά όλα τα ποστ αποσύρθηκαν από τις σελίδες και παραμένει μόνο το όνομα των Muse στο πεδίο με τις πληροφορίες για τη 2η ημέρα του Eject στο Facebook.

Όπως είναι λογικό υπήρξε μεγάλη ανησυχία από το κοινό, αφού πολύς κόσμος φοβήθηκε ότι κάτι στράβωσε.

Το βράδυ της Δευτέρας η εταιρεία μας ενημέρωσε ότι η προπώληση για τη δεύτερη ημέρα του Eject (δεν αναφέρεται το όνομα των Muse) δεν θα ξεκίναγε την Τρίτη και ότι θα υπήρχε νέα ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η προπώληση των εισιτηρίων για τη δεύτερη ημέρα του EJEKT Festival 2016 ΔΕΝ θα ξεκινήσει την Τρίτη 23/02 στις 10πμ. Εντός της αυριανής ημέρας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες για την νέα ώρα έναρξης της προπώλησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές (λίγο μετά τις 20:00) η ανακοίνωση δεν είχε γίνει ακόμα ενώ αν κάποιος τσεκάρει τη σελίδα των Muse και τις συναυλίες τους δεν βρίσκει ακόμα την Ελλάδα στις 23 Ιουλίου.

Untitled

Το θέμα μοιάζει να είναι τυπικό αφού απομένουν να διευκρινιστούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την έλευση της τεράστιας αυτής μπάντας στην Ελλάδα και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ