Τι παίζει τελικά με τη συναυλία των Foo Fighters: Όλες οι λεπτομέρειες
News

Τι παίζει τελικά με τη συναυλία των Foo Fighters: Όλες οι λεπτομέρειες

Οι μέρες περνάνε και ακόμα δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση για τη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου. Την προηγούμενη εβδομάδα προέκυψε ότι το θέμα προχωράει κανονικά, αφού δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το αρχαιολογικό συμβούλιο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως και ενώ απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι το μεγάλο αυτό event δεν έχουν διευθετηθεί κάποιες λεπτομέρειες, που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να «χαλάσουν» το deal, είναι όμως αρκετά σημαντικές που καθυστερούν την επίσημη ενημέρωση.

Μέσα στην εβδομάδα επίσης ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε ότι δεν θα έχει καμία συμμετοχή στη διάθεση προσκλήσεων και εισιτηρίων ενώ ανάλογη είναι και η η θέση του υπουργείου πολιτισμού που έχει απαντήσει με αυτό τον τρόπο στην επικοινωνία που έχουν κάνει μαζί πάρα μα πάρα πολλοί οπαδοί του συγκροτήματος που αγωνιούν για τις λεπτομέρειες.

Αυτό που μπορεί να σας πει το Roxx είναι ότι η επίσημη ανακοίνωση παίρνει μετάθεση για την επόμενη εβδομάδα (στις αρχές πιθανότατα) και με αυτή θα γίνουν γνωστά όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη μεγάλη αυτή συναυλία που θα γίνει στη χώρα μας.

Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ