Τι λένε οι δημιουργοί του Stranger Things για τον πιο σημαντικό θάνατο της 2ης σεζόν
News

Τι λένε οι δημιουργοί του Stranger Things για τον πιο σημαντικό θάνατο της 2ης σεζόν

Προσοχή: Αν δεν έχετε δει τη 2η σεζόν του Stranger Things ακολουθούν spoilers.

Ένα από τα νέα πρόσωπα της 2ης σεζόν του Stranger Things, ήταν ο Sean Austin, που ο περισσότερος κόσμος τον ξέρει φυσικά ως Sam από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο Austin υποδύεται τον Bob, το νέο αμόρε της Γουινόνα Ράιντερ και εξπέρ στα ηλεκτρονικά και στους υπολογιστές.

Η παρουσία του στη σειρά τελειώνει με βίαιο τρόπο στο προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν, αφού ενώ έχει καταφέρει να επαναφέρει τα φώτα και να ξεκλειδώσει τις πόρτες στο εργαστήριο του Hawkins πέφτει θύμα των Demo-dogs μπροστά στα μάτια της Γουινόνα Ράιντερ.

Ο Matt Duffer, που μαζί με τον αδελφό του Ross είναι οι δημιουργοί της σειράς,  δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι αν και ο χαρακτήρας ήταν προγραμματισμένο να πεθάνει νωρίτερα, η ερμηνεία του Sean Austin τους «ανάγκασε» να τον κρατήσουν περισσότερο.

«Ο Bob ήταν πάντα προγραμματισμένο να πεθάνει, αλλά στην πορεία αγαπήσαμε τον Sean και αυτά που έκανε με τον χαρακτήρα. Ήταν να πεθάνει περίπου στο 4ο επεισόδιο αλλά συνεχίζαμε να τον κρατάμε ζωντανό επειδή ήταν τόσο καλός και προσέφερε πολλά στη σειρά. Όταν φτάσαμε στο όγδοο επεισόδιο είπαμε ή τώρα ή ποτέ. Αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό να γίνει για την εξέλιξη της σειράς. Το Stranger Things δεν είναι παιδική ιστορία έτσι υπάρχουν συνέπειες και κόσμος θα πεθάνει. Αλλά είμαστε στεναχωρημένοι που τον χάσαμε γιατί πολύ απλά μας εντυπωσίασε» δήλωσε ο Matt Duffer.

Ήταν όμως αυτή η τελευταία φορά που είδαμε τον Sean Austin στο ρόλο του Bob; Ο δημιουργός της σειράς αφήνει ένα παραθυράκι ανοιχτό αν και δεν ξέρει ακόμα το πώς θα μπορούσε αυτό να συμβεί.

«Έχω κάποιες ιδέες για τον Bob αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι να κάνω. Θα πω απλά ότι θα ήθελα πολύ να δούμε ξανά αυτό τον χαρακτήρα με κάποιον τρόπο αλλά προς το παρόν δεν έχω ιδέα πώς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ