Τι λέει για το «μέλλον» του Τζον Σνόου στο Game of Thrones ο Κιτ Χάρινγκτον
Game of thrones

Τι λέει για το «μέλλον» του Τζον Σνόου στο Game of Thrones ο Κιτ Χάρινγκτον

Αν δεν έχετε δει το φινάλε του Game of Thrones τότε φύγετε γρήγορα μακριά.

Το κείμενο περιέχει spoilers. H τελευταία σκηνή της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones, βρίσκει τον Τζον Σνόου αιμόφυρτο με κενό βλέμμα, μετά τις μαχαιριές των ανδρών της νυχτερινής φρουράς που τον πρόδωσαν.

Είναι ο Τζον Σνόου νεκρος; Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αφού και στο πέμπτο βιβλίο του A song of Ice and Fire το τέλος μας αφήνει με ερωτηματικά.

Τι λέει όμως ο Κιτ Χάρινγκτον για το θέμα; Αν μπορούμε να τον πιστέψουμε δηλαδή.

Ακολουθεί απόσπασμα από συνέντευξη του στο Entertainment Weekly.

Μίλησα με τον Dan Weiss (σ.σ. δημιουργό της σειράς) και μου είπε ότι ο Jon είναι όντως νεκρός. Αλλά ο George R.R. Martin έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο χαρακτήρας να μην είναι νεκρός στα βιβλία. Και έχουμε και το δημοσίευμα με τους μισθούς των πρωταγωνιστών, που σε περιλαμβάνει σε αυτούς που πήραν αύξηση για την 6η σεζόν με οψιόν και για την έβδομη. Μετά από αυτά σε ρωτάω: Είναι ο Jon νεκρός;

Αυτό  έχω καταλάβει. Έκατσα και μίλησα με τον Dan και τον David. Κάναμε τη διαδρομή του Tony Soprano (η ενημέρωση ενός ηθοποιού ότι ο χαρακτήρας του θα πάει στα «θυμαράκια»). Μου είπαν ‘κοίτα, φεύγεις, είναι τελειωμένο’. Όσον αφορά στο θέμα των μισθών, εκνευρίστηκα όταν δημοσιεύθηκε. Δεν ξέρω από πού προήλθε, αλλά ήταν ανακριβές σε πολλά σημεία. Δημιουργεί αμφιβολίες στο μυαλό των τηλεθεατών για πράγματα που δεν είναι ακριβώς έτσι. Ειλικρινά μπορώ να πω, ότι ποτέ δεν ήξερα τις μελλοντικές εξελίξεις της σειράς, αλλά αυτή τη φορά ήμουν ενήμερος. Κάθισαν και μου είπαν «έτσι έχει η κατάσταση». Αν οτιδήποτε στο μέλλον δεν είναι έτσι, τότε δεν το ξέρω. Είναι μόνο στο μυαλό των David, Dan και George. Αλλά μου έχουν πει ότι είμαι νεκρός. Δεν επιστρέφω στη νέα σεζόν. Αυτά είναι όλα όσα έχω να πω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ