Τι εννοούσε η Άρυα με την ατάκα της στη Νυμέρια;
News

Τι εννοούσε η Άρυα με την ατάκα της στη Νυμέρια;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το 2ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Στο 2o επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones η Άρυα κατευθύνεται προς το King’s Landing, αλλά συναντά μετά από πολλά χρόνια τον Hot-Pie που της λέει τα νέα για το Γουίντερφελ. Οι Μπόλτον έχουν ηττηθεί και ο Τζον Σνόου είναι ο νέος άρχοντας του Βορρά.

Έτσι η Άρυα αλλάζει διαδρομή και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι της. Κάποια στιγμή λοιπόν κυκλώνεται από λύκους μέχρι που εμφανίζεται η Νυμέρια, ο ανταρόλυκος της που είχαμε να δούμε από τα πρώτα επεισόδια της σειράς. Την είχε διώξει η Άρυα για να τη γλυτώσει από τα χέρια της Σέρσεϊ που ήθελε να τη θανατώσει ως αντίποινα για τη δαγκωνία στον Τζόφρι.

Η Άρυα της μιλάει και της λέει να επιστρέψει μαζί της στο Γουίντερφελ, όμως ο ανταρόλυκος δεν ψήνεται ιδιαίτερα με αυτή την προοπτική και φεύγει.

«Δεν είσαι εσύ αυτή» λέει εκείνη τη στιγμή η Άρυα και το internet διχάστηκε προσπαθώντας να ερμηνεύσει τα λόγια της Άρυα. Οι μισοί λένε ότι αυτή η ατάκα της σημαίνει πως και η ίδια δεν είναι πλέον το κορίτσι που θα γύρισει πίσω στην ασφάλεια του σπιτιού της και θα συνεχίσει την αποστολή της για το King’s Landing και οι άλλοι μισοί λένε ακριβώς το αντίθετο.

Η εξήγηση πάντως είναι πολύ πιο απλή και την έδωσαν οι δημιουργοί της σειράς συζητώντας για το δεύτερο επεισόδιο.

Η ατάκα της Άρυα συνδέεται με κάτι που είχε πει στον πατέρα της την πρώτη σεζόν, όταν ο Νεντ της έλεγε ότι θα παντρευτει και θα κάνει οικογένεια. «Όχι, δεν είμαι εγώ αυτή» του είχε πει και τώρα αναγνωρίζει ότι και η Νυμέρια δεν είναι για τέτοια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ