Τι ακριβώς παίζει με το νέο βιβλίο του Harry Potter: Όλες οι λεπτομέρειες
Movies

Τι ακριβώς παίζει με το νέο βιβλίο του Harry Potter: Όλες οι λεπτομέρειες

Εννιά χρόνια μετά το τελευταίο βιβλίο και πέντε χρόνια μετά την τελευταία ταινία και επικρατεί ένας μικρός χαμός με την είδηση ότι κυκλοφορεί νέο βιβλίο του Harry Potter.

Το γεγονός είναι ότι στις 31 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει όντως ένα βιβλίο με τίτλο Harry Potter and the Cursed Child Parts I & II που θα έχει φυσικά την υπογραφή της JK Rowling.

Δεν θα είναι όμως σαν τα προηγούμενα. Θα είναι το σενάριο του θεατρικού έργου που θα ανέβει στο Λονδίνο και θα μας μεταφέρει 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του τελευταίου βιβλίου με τον Harry Potter να έχει τρία παιδιά και να δουλεύει στο υπουργείο μαγείας!

harry potter

Η περιγραφή είναι η εξής:

Ήταν πάντα δύσκολο να είσαι ο HarryPotterκαι τίποτα δεν έχει γίνει πιο εύκολο τώρα που είναι ένας πολυάσχολος υπάλληλος του υπουργείου μαγείας και επίσης σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών.

Ενώ ο Harry παλεύει με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που πρέπει ο μικρόςτερος γιος του ο Albus παλεύει με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Καθώς το παρελθόν και τον παρόν μπλέκονται, πατέρας και γιος μαθαίνουν την άβολη αλήθεια. Κάποιες φορές το σκοτάδι έρχεται από απροσδόκητα μέρη.

Αυτό που θα κυκλοφορήσει λοιπόν θα έχει τη μορφή σεναρίου και όχι την αφηγηματική μορφή που είχαν τα προηγούμενα βιβλία, αλλά κάτι μας λέει ότι σύντομα θα γίνει και αυτό.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ