Θύμα συνομωσίας υποστηρίζει πως είναι ο Marilyn Manson
News

Θύμα συνομωσίας υποστηρίζει πως είναι ο Marilyn Manson

Μετά την καταιγίδα καταγγελιών και μηνύσεων, ο Marilyn Manson περνάει στην αντεπίθεση και όπως φαίνεται η βασική υπερασπιστική του γραμμή είναι πως έχει πέσει θύμα συνομωσίας.

Σύμφωνα με τη USA Today ο δικηγόρος του Manson κατέθεσε υπόμνημα στο δικαστήριο για την υπόθεση της ηθοποιού του Game of Thrones, Esme Bianco, που τον κατηγορεί για βιασμό και κακοποίηση.

Σε αυτό ζητά από το δικαστήριο της Καλιφόρνια να μην ασχοληθεί με την υπόθεση αφού όπως λέει δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία του ενώ χαρακτηρίζει τις κατηγορίες ψευδείς, αβάσιμες και μέρος συνομωσίας εναντίον του.

Η 38χρονη ηθοποιός, αναφέρει στη μήνυση της που κατατέθηκε τον Μάιο, ότι ο Manson χρησιμοποίησε, βία, απειλές και ναρκωτικά για την αναγκάσει να κάνει σεξ μαζί του σε πολλές περιπτώσεις, ενώ τονίζει ότι την βίασε τον Μάιο του 2011.

Αναφέρει επίσης, ότι ενώ της είχε υποσχεθεί ρόλο σε ταινία, στην πραγματικότητα την εκβίαζε για την βίζα της και την κρατούσε κλειδωμένη στην έπαυλη του. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011 όταν αυτή μετακόμισε στο σπίτι του και τότε ξεκίνησε όπως λέει ο εφιάλτης, με τον τραγουδιστή να την χαράζει πολλές φορές με μαχαίρι, να μην την αφήνει να κοιμηθεί και να μην της επιτρέπει να τρώει αν δεν φάει αυτός πρώτα.

Η καταιγίδα καταγγελιών ξεκίνησε την Άνοιξη με τις αποκαλύψεις της Evan Rachel Wood και συνεχίστηκαν από πολλές γυναίκες τους επόμενους μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ