Θρήνος στο Walking Dead  (για τα μούσια του Ρικ)
Movies and TV

Θρήνος στο Walking Dead (για τα μούσια του Ρικ)

Στο επεισόδιο του Walking Dead που προβλήθηκε την Κυριακή στην Αμερική είχαμε άλλη μία απώλεια. Όχι, δεν ήταν ανθρώπινη αυτή τη φορά, αλλά ήταν εξίσου σημαντική για την… εξέλιξη της σειράς.

Κυριές και κύριοι, χάσαμε τα μούσια του Ρικ. Μια γενειάδα που με τόσο κόπο είχε δημιουργηθεί στο πέρασμα πέντε ολόκληρων σεζών, έκανε φτερά σε μερικά δευτερόλεπτα. Μια γενειάδα που εύκολα θα μπορούσε να του δώσει θέση στους Clutch δίπλα στον Neil Fallon. Είχαμε μιλήσει για αυτή τη γενειάδα και πρόσφατα και μάλιστα είχαμε καταγράψει την πορεία της, αλλά μόλις ο Ρικ βρήκε ζεστό νερό και καθρέφτη αποφάσισε να την ξεφορτωθεί.

Βέβαια όσοι έχετε δει το επεισόδιο ξέρετε ότι, οι πρωταγωνιστές καμουφλάρουν με αυτό τον τρόπο το ένστικτο αρπακτικού που έχουν αποκτήσει τόσα χρόνια στο δρόμο και προσπαθούν να μοιάζουν ακίνδυνοί, οπότε συγχωρούμε τον Ρικ γι αυτή του την ενέργεια.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν και κόψαμε ειδικά για εσάς τους πιστούς αναγνώστες του Rock is Dead, που για να μας μας διαβάζετε προφανώς σας αρέσει να ασχολείστε με τρίχες, παρουσιάζουμε καρέ-καρέ τη στιγμή που τα μούσια του Ρικ μας αποχαιρέτησαν.

rick beard

rick beard 2

rick beard 3

rick beard 4

rick beard 5

rick beard 6

rick beard 7

rick beard 8

rick beard 9

rick beard 10

rick beard 11

Για κλείσιμο σας έχουμε ως bonus την αντίδραση του Ντάριλ στο ανανεωμένο ντύσιμο της Κάρολ…

carole 3

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ