Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Malcolm Young των AC/DC
News

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Malcolm Young των AC/DC

Άλλη μία τεράστια μορφή της ροκ μουσικής μας πήρε το 2017. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών άφησε ο Malcolm Young, που έγραψε ιστορία ως ιδρυτής των AC/DC μαζί με τον αδελφό του Angus.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της οικογένειας:

Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Malcolm Young, του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού. Ο Malcolm υπέφερε από άνοια για αρκετά χρόνια και πέθανε ειρηνικά με την οικογένειά του δίπλα από το κρεβάτι του.

Γνωστός για τη μουσική του ανδρεία, o Malcolm ήταν τραγουδοποιός, κιθαρίστας, παραγωγός και οραματιστής που ενέπνευσε πολλούς. Από την αρχή, ήξερε τι ήθελε να επιτύχει και, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, ανέβηκε στην παγκόσμια σκηνή δίνοντας τα πάντα σε κάθε παράσταση.

Τίποτα λιγότερο δεν θα ήταν αρκετό για τους οπαδούς.

Ο Malcolm αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο O’Linda, τα παιδιά Cara και Ross, τον γαμπρό του Josh, τρία εγγόνια μία αδελφή και έναν αδελφό.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη τους και τα συλλυπητήρια, αλλά η οικογένεια ζητά να σέβεστε την ιδιωτική της ζωή σε αυτή την περίοδο θλίψης.

Για όσους επιθυμούν να στείλουν μηνύματα στην οικογένεια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Morning Herald Malcolm Young Memorial του Sydney Morning Herald, η οποία θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα.

Η οικογένεια ζήτησε αντί λουλουδιών να σταλούν δωρεές στο Στρατό της Σωτηρίας.

O Malcolm Young γεννήθηκε το 1953 στη Σκωτία και μαζί με την οικογένεια του μετανάστευσαν στην Αυστραλία το 1963. Εκεί ίδρυσε τους AC/DC μαζί με τον αδελφό του Angus το 1973, ενώ τρία χρόνια αργότερα μετακόμισαν στην Αγγλία όπου απογειώθηκε η καριέρα τους.

Ήταν μέλος της μπάντας μέχρι και τις αρχές του 2014 όταν και αποσύρθηκε οριστικά λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Με τα κοφτερά και χαρακτηριστικά του riff έγραψε ιστορία στην παγκόσμια μουσική με μία από τις σημαντικότερες και πιο δημοφιλείς μπάντες που έχουν περπατήσει σε αυτόν τον πλανήτη.

Ο χώρος δεν είναι πια ο ίδιος μετά από αυτή την απώλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ