Θρίαμβος που ξεπέρασε ξανά τις προβλέψεις για το Joker στο δεύτερο Σαββατοκύριακο
News

Θρίαμβος που ξεπέρασε ξανά τις προβλέψεις για το Joker στο δεύτερο Σαββατοκύριακο

H κουβέντα που άνοιξε για το Joker αρκετές ημέρες πριν από την πρεμιέρα του, όχι μόνο δεν επηρέασε την ταινία αλλά έστειλε και πολύ κόσμο στους κινηματογράφους για ένα εντυπωσιακό πρώτο τριήμερο που έσπασε όλα τα ρεκόρ για τον μήνα Οκτώβριο.

Μπαίνοντας λοιπόν στο δεύτερο Σαββατοκύριακο, η ταινία του Τοντ Φίλιπς όχι μόνο συνέχισε σε παρόμοιους ρυθμούς, αλλά ξεπέρασε για μία ακόμα φορά τις προβλέψεις που την ήθελαν να κλείνει με άλλα 40 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά ο απολογισμός ήταν 58 εκατομμύρια δολάρια για την Αμερική που την έφεραν κοντά στα 200 εκατομμύρια μετά από 10 ημέρες στους κινηματογράφους.

Το Joker σαρώνει και στον υπόλοιπο κόσμο και με άλλα 192 εκατομμύρια έφτασε τα 350 εκατομμύρια στις χώρες πλην Αμερικής και 540 εκατομμύρια στο σύνολο. Ένα νούμερο δηλαδή που οι πιο αισιόδοξοι πίστευαν ότι θα φτάσει στην ολοκλήρωση της πορείας της στις αίθουσες. Το απόγευμα της Δευτέρας θα έχουμε τα νούμερα και για την Ελλάδα, ενώ θα θυμίσουμε ότι στο πρώτο τριήμερο τα εισιτήρια που έκοψε ήταν περισσότερα από αυτά του Infinity War.

https://youtu.be/RdgSdzJmfHc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: