Ο Thom Yorke δεν δίνει δεκάρα για όσους θέλουν την άμεση επιστροφή των Radiohead
News

Ο Thom Yorke δεν δίνει δεκάρα για όσους θέλουν την άμεση επιστροφή των Radiohead

Οι Radiohead έχουν να μας απασχολήσουν πολλά χρόνια, αλλά ο Thom Yorke τονίζει ότι δεν ενδιαφέρεται για τις φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον του συγκροτήματος.

Σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα από ραδιόφωνο της Αυστραλίας και συγκεκριμένα για την φημολογία, ο τραγουδιστής είπε ότι δεν ξέρει τι ακριβώς λένε οι οπαδοί και δεν δίνει δεκάρα. Βασικά είπε «I don’t really give a flying f@ck».

Στη συνέντευξη, ο Yorke τόνισε ότι οι Radiohead δεν αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για αυτόν αυτή τη στιγμή, δηλώνοντας ότι αυτός και το συγκρότημα έχουν κερδίσει κάποιο χώρο και ελευθερία να επικεντρωθούν στα μεμονωμένα project τους.

«Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν και φυσικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ότι έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να κάνουμε ό,τι έχει νόημα για εμάς χωρίς να χρειάζεται να εξηγούμε τον εαυτό μας ή να είμαστε υπόλογοι στην ιστορική ιδέα οποιουδήποτε άλλου για το τι πρέπει να κάνουμε».

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο άλμπουμ των Radiohead. Το A Moon Shaped Pool, κυκλοφόρησε το 2016 και η περιοδεία που ακολούθησε ολοκληρώθηκε στις αρχές Αυγούστου του 2018 με την μπάντα να παραμένει ανενεργή από τότε.

Ο Thom Yorke μαζί με τον κιθαρίστα Jonny Greenwood έφτιαξαν τους The Smile και έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ μέσα σε δύο χρόνια, τα δύο από αυτά μέσα στο 2024. Το καλοκαίρι που μας πέρασε τους είδαμε και στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Release Athens μαζί με τους Pulp.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: